Huawei'nin İstanbul Mağazası Satış Rekorları Kırdı - Haberler - indir.com

Huawei'nin İstanbul Mağazası Satış Rekorları Kırdı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-09 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji devi ülkemizde yaptığı çıkartmada başarılı olduğunun bilgisini verdi. Her yaptığı ile gündemde yer almayı başaran ve hem şirket adına hem de kullanıcılar adına oldukça utlu edici haberler ile karşımıza çıkan Huawei, bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde kendi mağazasını açtığının bilgisini resmi olarak vermişti. Mağazanın çalışmasının ardından Huawei Türkiye tarafından yapılan açıklamalara göre şirketin Türkiye'de açtığı ikinci deneyim mağazası, açılışın gerçekleşmesinden sonraki ilk iki günde 4 milyon TL tutarında ciro yapmayı başardığının bilgisini verdi. Elde edilen bu tutar şirketi oldukça sevindirmiş olup başarılarının devamının geleceğinin izlemini vermiştir. 

Mağazanın açılmasından oldukça kısa bir sürede ciddi miktarda ciro yapmayı başaran Huawei'nin Türkiye satış mağazası şimdiden dikkatleri üzerine toplamış gözüküyor. Çinli teknoloji devi ve akıllı cihaz üreticisi Huawei şirketi, Türkiye'de yer alan ikinci deneyim ve satış mağazasını 6 Nisan Cumartesi günü resmi olarak İstanbul İstinye Park alışveriş merkezinde tüketicilerin hizmetine sunuldu. Akıllı cihaz üreticisi Huawei, hayranlarının ve markaya tedirgin bir gözle bakanların Huawei tarafından üretilen ürünleri gönül rahatlığı ile alabilmeleri açısından pek çok Huawei ürününde açılışa özel ilk iki gün %20 indirim gerçekleştirdi.

Huawei yıllık geliri ile rekor kırmayı başardıHuawei yıllık geliri ile rekor kırmayı başardı

Huawei Türkiye'de büyük başarı elde etti

Dünyanın ileri gelen akıllı cihaz üreticilerinden biri olarak karşımıza çıkan Huawei, İstinye Park alışveriş merkezinde açtığı mağazası ile ilk iki günde oldukça ciddi bir ciro elde etti. İlk iki güne özel %20 oranın bir indirim yaparak müşterilerine sürpriz yaptı. Elde edilen ciroya baktığımız taktirde şirketin yaptığı indirim kampanyası müşterilerin dikkatini çekmiş olup satış oranlarını artırmaktadır. Huawei Türkiye tarafından yapılan resmi açıklamalardan elde edilen bilgilere göre İstinye Park’taki Huawei deneyim mağazasının ilk iki gündeki toplam cirosu 4 milyon TL’yi bulmuş durumda. Mağazanın zaten başarılı olacağını düşünen şirket yaptığı indirim kampanyasının da elde ettikleri ciroyu etkilediğini düşünüyor. Son derece ciddi bir rakam ile karşı karşıya olan Huawei gelecek süreç içerisinde Türkiye kullanıcılarını daha da memnun edecek gibi gözüküyor. 

Huawei'nin deneyim mağazası sadece İstanbul'da değil. Hem İstanbul'da hem de İzmir'de bulunan Huawei denetim mağazalarını ziyaret eden tüketici kitle, akıllı telefondan kablosuz hoparlörlere, akıllı saatlerden telefon aksesuarlarına kadar pek çok ürünü deneme fırsatı elde etti. Elde ettiği cironun yanı sıra aynı zamanda oldukça ciddi bir prestij de kazanan şirket başarılarının devamını getirecek adımlar atmaya devam edeceğinin sinyallerini de verdi. Huawei deneyim mağazaları içinde, Huawei akıllı telefonların kamera kalitesini test etmek için geniş açı, düşük ışık ve portre fotoğrafların çekilebileceği özel alanlar bulunuyor. Bu da akıllı cihazları test eden kişilerin her ortamda cihazları sorunsuz bir şekilde test etmesine ve gerçekçi sonuçlar ile karşı karşıya gelmesini sağladı. Elde edilen bilgilere baktığımız taktirde Huawei'nin Türkiye üzerinde yaptığı çalışmalar olumlu yönde etki göstermiş olup kullanıcıları memnun edecek düzeyde içerikler sunmayı da başarmıştır. Huawei geçtiğimiz günlerde yıllık geliri ile de rekor kırmayı başarmıştı. 

 


Huawei yine bir güvenlik açığı ile karşı karşıyaHuawei yine bir güvenlik açığı ile karşı karşıya
İki yıl içerisinde Huawei cihazların yarısının katlanabilir olacağı düşünülüyorİki yıl içerisinde Huawei cihazların yarısının katlanabilir olacağı düşünülüyor
Mate X'in pahalı olduğu Huawei CEO'su tarafından kabul edildiMate X'in pahalı olduğu Huawei CEO'su tarafından kabul edildi

PAYLAŞ