Huawei'nin en iyi akıllı cep telefonları - Haberler - indir.com

Huawei'nin en iyi akıllı cep telefonları

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-04 10:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son yılların en çok tercih edilen telefon markalarının başında gelen Huawei, pek çok farklı model akıllı cep telefona sahiptir. 

Huawei, genellikle fiyat performans odaklı akıllı cihazlarıyla adından söz ettiren bir markadır. 2019 yılında küresel akıllı cep telefon satışlarında Apple'ı ikinci sıraya taşıyarak hızla dünyanın en büyük markası haline geldi. Huawei'nin en uygundan başlayarak devam eden akıllı cep telefonu listesi hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Huawei kendi işletim sistemi HarmonyOS'u tanıttıHuawei kendi işletim sistemi HarmonyOS'u tanıttı

En iyi Huawei akıllı telefonlar

Huawei Mate 10 Lite

Metal kasası, kameraları ve pil ömrü ile kullanıcıların beğenisini kazanan Huawei Mate 10 Lite, listenin en uygun cihazıdır. Tam bir fiyat performans telefonu olan Huawei Mate 10 Lite, önceki modellere göre çok daha hızlı bir yonga seti ile beraber sunuldu. Minimalist ve basit bir tasarımı olan Huawei Mate 10 Lite, süper geniş ekranı ve bokeh efektleri ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. 

Huawei Y9 Prime

Huawei Y9 Prime’ı listedeki diğer akıllı cihazlardan en önemli özellik pop-up kameraya sahip olmasıdır. Huawei Y9 Prime'ın kamerası eğlenceli fotoğraf ve video filtrelerine de sahiptir. Cihaz son derece etkileyici pil özelliklerine sahiptir. Uygun fiyat etiketi bulunan Huawei Y9 Prime, orta seviyeli bir akıllı cep telefondur. 3 lensli kamera sistemine sahip olan Huawei Y9 Prime4.000 mAh pil gücüne sahiptir.

Huawei P Smart Pro

2019 yılında kullanıcıların beğenisine sunulan Huawei P Smart Pro, HiSilicon Kirin 710F yonga seti, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama güçlendirilmiştir. Çıkarabilen bir pile sahip olan cihaz, 1080x2340 piksel çözünürlüğe sahip 6.59 inç dünyanın en önde gelen LCD teknolojilerinden birine sahip IPS ekrana sahiptir. Android OS v9.0 ile çalışan telefon, yeni işletim sistemine rağmen Google hizmetlerinden yararlanmaya devam ediyor. 

Huawei P20 Pro

Her ne kadar eski bir cihaz olsa da, etkileyici bir cihaz olarak değerlendirilen Huawei P20 Pro, fotoğraf çekmek konusunda usta olan kişiler için kusursuz bir cihazdır. Güçlü pil özelliği ve çift SIM yuvası ile beraber eksiksiz bir şekilde sunulan Huawei P20 Pro, çıktığı dönemin en iyi akıllı cep telefonlarından biri olma özelliğine sahiptir. Üstelik halen satılmaya da devam ediyor.

Huawei P40

P40, Pro ve Pro + seçeneklerinin bazı üst düzey özelliklerine sahip olmamasına rağmen, fotoğraf ve performans konusunda 2020 amiral gemilerinin her birini alt edebilecek düzeyde bir cihazdır. Huawei P40, kıyaslama testinde Galaxy S20 Ultra’yı geride bırakıyor. Eşsiz gözüken mat bir arka kaplamaya sahip olan Huawei P40, profesyonel 6,1 inç OLED ekrana sahiptir. 

Huawei P30

Her ne kadar Pro modeli kadar güçlü olmasa da Huawei P30, pek çok üst düzey telefonla karşılaştırılabilir. Düşük ışık be uzun mesafeli çekimlerde başarılı bir performans sergileyen telefonun üç lensi ve Google'ın Pixel telefonlarının bile daha önce kullandığı bazı yazılım hilelerine sahiptir. Oldukça geniş ekranı, ekranı etkilemeyen küçük çentiği, renkli tasarımı ve ciddi oranda ince gövdesi ile sunulan Huawei P30'ın bir kulaklık jakı da vardır. 

Huawei P40 Pro

2019'un en iyi akıllı cep telefonlarından biri olarak gösterilen Huawei P40 Pro, fotoğrafçılık için en iyi telefonlardan biridir.  5G ve WiFi 6 ağ teknolojisi, üstün pil ömrü, hızlı şarjı, ön ve arka kameraları ile birlikte gelen telefonda Google hizmetleri yer almıyor. Buna karşılık Google alternatifi uygulamalar da cihazda yer alıyor. 

Huawei Mate Xs

Listenin en pahalı Huaweri telefonu ise Huawei Mate Xs olarak değerlendiriliyor. Huawei Mate Xs'nin en önemli özelliği katlanabilir olmasıdır. Cihazda yer alan akıllı çoklu pencere işlemcisi, katlanılan 8 inç iki ayrı ekranı iki bağımsız görev ara birimine bölünüyor. Bu sayede mesajlarınızı kontrol ederken bir yanda da not alabilirsiniz. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Huawei Watch 3 akıllı saati tanıtıldı: İşte şaşırtıcı fiyatıHuawei Watch 3 akıllı saati tanıtıldı: İşte şaşırtıcı fiyatı
Huawei kendi işletim sistemine sahip tableti MatePad Pro'yu tanıttıHuawei kendi işletim sistemine sahip tableti MatePad Pro'yu tanıttı
Huawei MateView monitörünü tanıttıHuawei MateView monitörünü tanıttı

PAYLAŞ