Huawei'nin Android 9 Pie Programına Yeni Modeller Eklendi - Haberler - indir.com

Huawei'nin Android 9 Pie Programına Yeni Modeller Eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-24 15:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Telefon üreticileri modellerine en hızlı bir şekilde en yeni güncelleme olan Android 9.0 Pie güncellemesini sunmaya çalışıyorlar. Samsung ve Xiaomi gibi birçok marka yeni nesil modellerine güncellemeyi yetiştirmeye çalışırken Çinli üretici Huawei’nin de Android 9.0 Pie beta programının detayları belli olmaya başladı. Şirket tarafından bu söz konusu programa dahil olacak olan yeni modeller açıklandı. Birkaç ay öncesinde Huawei tarafından Android 9 Pie güncellemesini 2018’in sonu ile beraber dokuz akıllı telefon modeline daha verileceği açıklanmıştı. Bu söz konusu modellerin bazıları güncellemeyi alırken hala bazı modellerin Android 9 Pie beta programına girdiğini görüyoruz.

Huawei Android 9.0 Pie Beta Programı

Huawei’nin ilk etapta Android 9.0 Pie güncellemesini sunacağı cihazları şu şekilde ifade ediliyor: Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Porsche Desing, Huawei Mate RS Porsche desing, Huawei P20, Huawei P20 Pro, Honor Play, Honor V10, Honor 10 olarak açıklanıyor. Huawei’nin yapmış olduğu son açıklamaya göre ise Android 9 Pie beta programına toplamda ise 13 telefon ve tablet modelini daha dahil ettiği ifade ediliyor. Bu söz konusu programdaki Android 9.0 Pie beta güncellemeleri ilk olarak Çin, sonrasında ise Avrupa ülkelerinde dağıtımda olacak.

Android 9.0 Pie Beta programının ikinci aşamasında ise şu modeller dahil edilmiş durumda: Huawei Mate 9 Porsche Desing, Huawei Mate 9, Huawei Mate 9 Pro, Huawei P10 Plus, Huawei P10, Huawei Nova 2S, Huawei Nova 3, Huawei MediaPad M5 Pro 10.8, Honor Note 10, Honor V9, Honor 9, Huawei MediaPad M5 8.4, Huawei MedaPad M5 10.8.

Tüm bu modeller Android 9.0 Pie beta programına dahil edilirken yakın zamanda tüm güncellemelerin kullanıcılara eriştirilmesi bekleniyor.  





PAYLAŞ