Huawei'in yeni kablosuz kulaklığı FreeBuds Lite'ı tanıtıldı - Haberler - indir.com

Huawei'in yeni kablosuz kulaklığı FreeBuds Lite'ı tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-28 10:06:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Son zamanlarda Çinli teknoloji devi Huawei, P30 Pro ile gündemde adından bir hayli söz ettirmeyi başarıyor. Fakat üretimlerine sadece akıllı cihaz alanında devam etmeyen şirket, ürettiği akıllı cihazları desteklemek adına yardımcı ürünler geliştirmeyi de ihmal etmiyor. Şirket yakın zamanda resmi olarak tanıttığı, P30 serisinin yanı sıra aynı zamanda çeşitli aksesuarları da tanıttı. Kablosuz kulaklık özelliği ile tanıtılan FreeBuds Lite aksesuarlar arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başardı. 

Teknolojik gelişimleri ürettiği birçok ürün üzerinde kullanan Huawei, akıllı cihazları kadar yan ürünleri ile de dikkat çekmeyi başarıyor. Teknolojik değişi süreçlerine baktığımız taktirde her şey oldukça hızlı gelişmekte. Büyük şirketler bu durumu kendi lehlerine kullanmak adına yürüttüğü çalışmalara doğru ivme kazandığı taktirde gelişim göstermeyi başarıyor. Huawei de teknolojik çalışmalarını doğru bir şekilde yöneterek her ürünün de bu durumu da başarı ile sonuçlandırdığını gözler önüne sermeyi başarıyor. Huawei tarafından bugün Paris'te düzenlenen etkinlikte karşımıza çıkan kablosuz kulaklık özelliğine sahip olan FreeBuds Lite ile bu durumun en önemli kanıtını ortaya koyuyor. Hem akıllı cihazlar hem de diğer ürünler konusunda Huawei başarılı bir çizgide ilerlemeye devam ediyor. 

Huawei CFO'su Apple ürünlerini tercih ediyorHuawei CFO'su Apple ürünlerini tercih ediyor

Huawei'den kablosuz kulaklık, FreeBuds Lite 

Huawei daha önce yine kablosuz olma özelliğine sahip FreeBuds kulaklık ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Şimdilerde ise bu kulaklık modelinizi günümüz gerekleri doğrultusunda daha da geliştirerek FreeBuds Lite adı ile tanıtım yine teknoloji sektörünün dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Teknolojik gelişim aşamalarını doğru kullandığını gösteren bu ürünler Huawei'in başarılarını katladığını da gösteriyor.

Huawei'in etkinliğinde resmi tanıtımı gerçekleşen kablosuz FreeBuds Lite kulaklık modeli Apple'ın Airpods'una rakip olma özelliğine de sahiptir. Şirketin daha önce piyasaya sürdüğü FreeBuds adlı kulaklık ile bir hayli benzer özelliklere sahip olan FreeBuds Lite, bir önceki kablosuz kulaklığa göre özellik geliştirmeleri doğrultusunda geliştirilerek üretildiği şirket tarafından sunulan bilgiler arasında yer alıyor. Özellikle kamerası ile oldukça büyük bir ilgi gören Huawei P30 serisi ile beraber resmi olarak tanıtılan FreeBuds Lite adlı kablosuz kulaklık modelinin siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olduğu belirtilirken aynı zamanda kulaklıkları şarj edebilecek bir kutuya da sahip olacağın belirtildi. 

Çinli teknoloji devi Huawei, kablosuz özelliğe sahip FreeBuds Lite kulaklığın kullanım süresi ile ilgili de ciddi açıklamalarda bulundu. Kulaklık içi dizayn ile gelen FreeBuds Lite kulaklığın, yaklaşık 5 dakikalık bir şarj dolumu ile kullanıcıların yine yaklaşık 4 saatlik bir müzik dinleme keyfi yaşayacaklarının bilgisini verdi. Tam dolum işleminin gerçekleşmesi halinde 12 saatlik konuşma süresinin olacağı ve aynı zamanda 18 saatlik aralıksız müzik dinleme işleminin yapılacağı vurgulanırken,  IPX4 sertifikası ile gelen cihazın özellikle spor esnasında rahatlıkla tercih edilebileceğinin de bilgisi verildi. Kulaklık piyasasında yer alan birçok kulaklık modeli de FreeBuds Lite gibi müzik dinlerken aktif olarak telefon görüşmelerinin de yapılmasına olanak sağlıyor. Şimdilik elde edilen bilgilere göre FreeBuds Lite, Avrupa'da 119 Euroya satışa sunulacak. Ürünün Türkiye'de satılıp satılmayacağı ise henüz belli değil. 

 


Huawei, Apple CEO'su Tim Cook'a teşekkür ettiHuawei, Apple CEO'su Tim Cook'a teşekkür etti
Huawei P30 Pro ile Galaxy S10'un incelemesiHuawei P30 Pro ile Galaxy S10'un incelemesi
Huawei’den dizüstü bilgisayarları bile şart edecek 40W gücüne sahip powerbankHuawei’den dizüstü bilgisayarları bile şart edecek 40W gücüne sahip powerbank

PAYLAŞ