Huawei'den yeni akıllı gözlük geliyor - Haberler - indir.com

Huawei'den yeni akıllı gözlük geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-18 22:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin akıllı telefon pazarında olduğu kadar teknolojinin diğer alanlarındaki çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Huawei imzalı ilk akıllı gözlük modeli uzun bir zaman önce yurt dışında satışa çıkmıştı. Şimdi ise yaşanan gelişmelere göre söz konusu modelin yenisi geliyor. Huawei, hatırlayacağınız üzere P30 ve P30 Pro lansmanında bir sürpriz yapmış ve güney gözlüğü markası olan Gentle Monster ile ortaklık kurarak geliştirmiş oldukları akıllı gözlüğü tanıtmıştı. Tasarımını göreceğiniz söz konusu bu gözlük, geçtiğimiz yıl Çin merkezli olarak satışa sunulmuştu. Hazırlanan gözlük toplam beş farklı versiyondan oluşuyor. Bu versiyonlara Smart East Moon 01, Smart Jack Blue 01, Smart South Side 01, Smart Alio 01 ve Smart Alio C1 adlıları veriliyordu. Bu kapsamda South Side 01 modeline 282 dolarlık bir fiyat belirlenmişti.

Diğer dört modelin fiyatına sahip 353 dolar seviyesinde bir etiket belirlendi. Şirketin henüz yolda olduğu yeni akıllı gözlüğü ise Huawei Eyewear II olarak pazarda yerini alacak. Söylenene göre yeni model ilk sürümden 20 gram kadar hafif ve daha şık olacak. Diğer zamanda özellikleri ve yapabildikleri de artırılacak.

Huawei'nin 5G ekipmanları bir ülkede daha yasaklanabilirHuawei'nin 5G ekipmanları bir ülkede daha yasaklanabilir

Huawei’nin yeni akıllı gözlüğü geliyor

Gözlük yine Gentle Monster ortaklığında çıkartılacak ve bu yeni modelin Mate 40 ailesi ile beraber tanıtılması bekleniyor. İlk Huawei gözlük sürümünün sunduğu detayları hatırlayacak olursak, akıllı telefonlar ile bağlantı kurabilen model yerleşik olarak çift mikrofon ve hoparlör ile telefon görüşmesine imkan tanıyordu. Hanesinde bir kamera yada buton barındırmayan üründe 2200 mAh pil yer alıyor. USB-C üzerinden ve kablosuz şarj olabilen gözlük, müzik dinlemek için de kullanılabiliyor. Ayrıca toza ve suya karşı dayanıklı olarak geldiğini belirtelim. Bakalım yeni model ne gibi özellikler sunacak göreceğiz.


Huawei Mate 40 Pro en iyi kameralı telefon seçildiHuawei Mate 40 Pro en iyi kameralı telefon seçildi
Huawei Mate 40 Pro'nun fiyatı sızdırıldıHuawei Mate 40 Pro'nun fiyatı sızdırıldı

PAYLAŞ