Huawei'den Teknik Servis Kampanyası - Haberler - indir.com

Huawei'den Teknik Servis Kampanyası

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-29 12:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli şirket Huawei, yaptırımlara maruz kalmaya devam ederken, şirketin yeni cihaz ve kampanyalarını görmeye devam ediyoruz. Bu haftadan itibaren başlatılan yeni bir kampanyaya göre ise her ayın son Perşembe, Cuma ve hafta sonu günleri her türlü telefon onarımlarında 100 TL’ye varan indirimler gerçekleştirilecek. Özellikle cihazında problem olan Huawei kullanıcıları bir hayli mutlu edecek olan bu gelişmenin detaylarına bakalım. Huawei servis günleri olarak adlandırılan bu kampanya başlatılırken, ayda bir kez teknik servise elden cihaz teslim ederseniz ücretsiz ekran koruyucu film hizmetinden de faydalanmış olacaksınız.

Huawei’den Onarım ve Ekran Kampanyası

Huawei'nin Yeni İşletim Sisteminin Adı KesinleştiHuawei'nin Yeni İşletim Sisteminin Adı Kesinleşti

Kullanıcıların cihaz modelleri fark etmeksizin cihazlarını direkt bir şekilde Huawei teknik servisine bıraktıkları zaman, sadece 1 saat içerisinde cihazdaki problem giderilerek telefon teslim ediliyor. Kampanya kapsamında yer alan Huawei Teknik Servisi şubeleri ise Huawei cihazlarında yer alan HiCare adlı uygulama veya internet sitesi üzerinde bulunuyor. Teknik serviste işlem gören cihazlara ücretsiz ekran koruyucu hediye edilecekken bu koruyucu filmlerin stoklar ile sınırlı olduğunu belirtelim.

Ekran koruyucu filmin geçerli olduğu telefon modelleri ise şu şekilde;  Mate 10 Lite, Mate10 Pro, Mate 20 Lite, P Smart 2018, P Smart 2019, P9 Lite 2107, P20, P20 Pro, P20 Lite, Y5 2018, Y6 2018 ve Y7 2018. Huawei kampanyasının detaylarına Huawei resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Kampanyanın bir süre daha devam edeceğini belirtelim.


Huawei FedEx ile İlişkilerini Gözden GeçiriyorHuawei FedEx ile İlişkilerini Gözden Geçiriyor
Huawei SD Birliği Sitesine Yeniden EklendiHuawei SD Birliği Sitesine Yeniden Eklendi

PAYLAŞ