Huawei'den Samsung Galaxy S10 Göndermesi Yapıldı - Haberler - indir.com

Huawei'den Samsung Galaxy S10 Göndermesi Yapıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-21 18:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dün geç saatler itibariyle Amerika’da Güney Koreli marka Samsung’un uzun süredir beklenen lansmanı gerçekleştirildi. Bu etkinlik ile beraber Samsung’un merakla beklenen Galaxy S10 serisi tanıtılmış oldu. Şirketin en güçlü model cihazlarından birisi olan Galaxy S10+ modeli, sunmuş olduğu özellikler ile ön plana çıkarken hemen tanıtımdan bir gün sonra rakip Huawei şirketinden modellere dair yorum ve bir gönderme paylaşımı yapıldı. Dün gece sadece Galaxy S10 serisi değil katlanabilir yapıya sahip Galaxy Fold cihazı da oldukça dikkat çeken modeller olarak tanıtıldı. Yeni aksesuar ürünlerini de yelpazesine ekleyen marka, iddialı bir lansman geçirdi diyebiliriz.

Huawei’den Galaxy S10 Plus Göndermesi

Samsung, 10 yılda Galaxy satışlarında 2 milyarı devirdiSamsung, 10 yılda Galaxy satışlarında 2 milyarı devirdi

 

En sıkı takipçimiz gün yüzüne çıktı. Merhaba en sıkı takipçi! #findamate pic.twitter.com/WHFPRCgbMS — Huawei Mobil Türkiye (@HuaweiMobileTR) 20 Şubat 2019

 

 

Galaxy S10 Modellerinin Türkiye Fiyatları ve Çıkış Tarihleri Belli Oldu

Huawei Türkiye hesabından yapılan #ensıkıtakipçi hastagına sahip paylaşım ile beraber bir gönderme yapılmış oldu. Yapılan tweet paylaşımında Galaxy S10 geçmiyor fakat, cihazlarda yer alan şarj etme özelliğine dair bir gönderme yapılmış oluyor. Yapılan paylaşıma göre Huawei’nin Mate 20 Pro modelindeki üçlü kamera sistemi, ekrana entegre parmak izi okuyucusu ve cihazdan bir başka telefonu şarj etme gibi özelliklerin üzerinde durularak dün gece tanıtılan Galaxy S10 ile olan benzer özelliklere bir gönderme yapılmış oluyor.

Tamamen çerçevesiz olarak gelen Galaxy S10+ modelinde ultrasonik bir ekrandan parmak izi okuma özelliği bulunuyor. Sadece akıllı telefon değil, yeni Galaxy Buds kablosuz kulaklığı ve yeni Galaxy Watch Active akıllı saat modelleri de duyuruldu. Bu kulaklık ve akıllı saat modelleri de yine Galaxy S10 üzerinden kablosuz olarak şarj olabiliyor. Ön siparişlere açılan ve 27 Şubatta satışta olacak olan Galaxy S10+’da 8 GB RAM ve 128 GB depolama bulunuyor ve model 7499 TL fiyat etiketiyle geliyor.


Samsung, Galaxy S10 ile Kendini Zirveye Taşıyor!Samsung, Galaxy S10 ile Kendini Zirveye Taşıyor!
İşte tüm detayları ile Samsung Galaxy Foldİşte tüm detayları ile Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Watch Active ve Fit Modelleri TanıtıldıSamsung Galaxy Watch Active ve Fit Modelleri Tanıtıldı

PAYLAŞ