Huawei'den özel üretim telefon: P30 Pro Limited Edition - Haberler - indir.com

Huawei'den özel üretim telefon: P30 Pro Limited Edition

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-05 17:03:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Teknolojinin lider markaları arasında yer alan Huawei Swarovski kristalleriyle tasarlanan telefon kılıfının yanında özel bir hediye kutusunun içerisinde gelen yeni Huawei P30 Pro Limited Edition Pearl White’ı tanıttı.  

Huawei Swarovski kılıfın ince tasarımı 

Google ve Huawei ortaklığındaki hoparlör ABD'de yasaklandıGoogle ve Huawei ortaklığındaki hoparlör ABD'de yasaklandı

Huawei P30 İçin Yeni Göz Alıcı Konsept

Zarif tasarımlarını ileri boyuta taşıyan markanın yeni tasarladığı telefon kılıfı, cihazın tasarımını da daha çarpıcı bir hale getiriyor. Huawei’nin sınırlı sayıda üretmiş olduğu bu yeni cihaz sürümü ve kılıf cihazın normal sürümüyle de aynı fiyattan pazara giriş yaptı. 

Hediye kılıfı için son derece özel bir tasarıma sahip olan bir hediye kutusu da tasarlamayı ihmal etmeyen Huawei, özel tasarım kılıfında Swarovski’nin eşsiz parıltısından yararlandı. Dünya çapınca yankı uyandıran yeni cihazın teknik özellikleri de oldukça dikkat çekici. 

7nm’lik ekranıyla ön plana çıkan Huawei P30 Pro, sekiz çekirdekli Kirin 980 işlemciden gücünü alıyor. Bu işlemcinin geçtiğimiz ay tanıtılan Mate 20’nin işlemcisi olduğunu d hatırlatmakta fayda var. 

Huawei P30 Pro teknik özellikleri 

Grafik özellikleri olarak da oldukça gelişmiş olan Huawei P30 Pro Mali-G76 MP10 GPU’ya sahip. Yüksek işlemci gücüyle birlikte 3.6 GHz hıza kadar çalışabilen Huawei P30 Pro tamamen kullanıcıların kullanım alışkanlıklarına göre özel olarak tasarlanan bir cihaz. Günlük kullanım için farklı, üst düzey performanslar için farklı çekirdek hızlarına sahip olan Huawei P30 Pro, 6.47 inçlik  OLED ekranıyla birlikte kullanıcısına kullanım imkanı da tanıyor. 1080 x 2340 piksel ekran çözünürlüğüne sahip olan Huawei P30 Pro 338 PPI piksel yoğunluğuyla da öne çıkıyor. 

Huawei P30 ve P30 Pro Böyle Gözükecek

Ön kamera için damla çen tikli tasarımdan yararlanan Huawei, kamera özellikleri açısından da oldukça ilgi çekici. 40 Megapiksel ana kamerası f/1.6 diyaframa sahip olan Huawei P30 Pro’yu, 20 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan ultra geniş açıya sahip 2. kamerayla desteklenirken, daha ayrıntılı fotoğraflar için 5x zoom özelliğiyle de iyice desteklenmiş. Pericope kamera ve TOFF sensörüne sahip olan Huawei P30 Pro’nun ön kamerası ise 30 Megapiksel  çözünürlüğe sahip. 

Gelişmiş özellikleriyle yüz tanıma özelliğine sahip olan Huawei P30 Pro, teknik özellikler açısından Huawei Mate 20 ile benzer özellikler taşısa da, cihazların işlevsellik olarak birbirinden ayrıldığının da altını çizmekte fayda var. 


Huawei FreeBuds Lite Türkiye'de satışa açıldıHuawei FreeBuds Lite Türkiye'de satışa açıldı
Huawei Hongmeng OS ilk defa kullanılacakHuawei Hongmeng OS ilk defa kullanılacak

PAYLAŞ