Huawei'den İddialı 5G Açıklaması Geldi - Haberler - indir.com

Huawei'den İddialı 5G Açıklaması Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-07 20:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çin’in yükselen yıldızı olan Huawei markasından yenilikler görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirket CEO’su olan Guo Ping tarafından yeni nesil 5G teknolojisine yönelik önemli açıklamalar yapıldı. Bildiğiniz üzere 2019 yılında 5G teknolojisini artık akıllı telefonlarımızda göreceğiz. Markaların bu yönlü çalışmaları devam ederken, yeni nesil birçok amiral gemisi cihazında 5G desteğini göreceğiz. 5G teknolojisi üzerinde çalışan markalardan olan Huawei tarafından yapılan açıklamada 2018 yılında şirketin tüm zorluklara rağmen önemli başarılara imza attığı ifade ediliyor. Bu kapsamda CEO, Huawei’nin hiçbir zaman güvenlik sorunu yaşamadığı ve bir tehdit oluşturmayacağı ifade ediliyor. Bu kapsamda Guo Ping, 170’ten fazla ülke ve bölgenin Huawei markasına tam anlamıyla güvendiğini ifade etti.

Huawei ve 5G Açıklaması

Huawei, Apple'ı yine gerisinde bıraktıHuawei, Apple'ı yine gerisinde bıraktı

Geride bıraktığımız 2018 yılını her anlamda değerlendiren Huawei CEO’su Guo Ping şu açıklamaları dile getirdi; ''Bugün dünyanın önde gelen global mobil operatörleriyle, 5G özelinde 26 ticari sözleşmeye imza attık ve şimdiden 10.000'den fazla 5G baz istasyonunun dünya genelindeki sevkiyatını başlattık. Bugün tüm dünyada 160'tan fazla şehirde yer alan 211 Fortune Global 500 şirketi, Huawei'yi dijital dönüşüm için iş ortağı olarak konumlandırmış bulunuyor.'' ''Tüketici ürünlerinde de bu yıl önemli bir yükselme trendine imza atarak 200 milyondan fazla akıllı telefon sevkiyatını yine dünya genelinde gerçekleştirdik. Hem kişisel bilgisayarlar özelinde hem de akıllı evler ve nesnelerin interneti ekosisteminde başarılı projelere imza attık.

Yeni Huawei P Smart 2019 Özellikleri Ortaya Çıktı

Huawei Cloud ile beraber 18 kategoride 140’tan fazla bulut projesine sahip olduğu ifade ediliyor. Bu noktada 22 bölgede yer alan marka 37 faaliyet alanında müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için ortaklarımız ile çalışıyoruz sözleri dile getiriliyor. Yetkili isim Huawei’nin olmadığı 5G pazarının eksik olduğunu ifade ederken şirketin son 2 yılda önemli işlere imza attığını ve yakın zamanda Apple gibi markaların değerlerini aşması düşünülüyor.


Trump'tan, Huawei ve ZTE yasağı gelebilirTrump'tan, Huawei ve ZTE yasağı gelebilir
Huawei 2018 Yılının Rekor Rakamlarını AçıkladıHuawei 2018 Yılının Rekor Rakamlarını Açıkladı
Bu kez Huawei iPhone ile tweet attıBu kez Huawei iPhone ile tweet attı

PAYLAŞ