Huawei’den dizüstü bilgisayarları bile şart edecek 40W gücüne sahip powerbank - Haberler - indir.com

Huawei’den dizüstü bilgisayarları bile şart edecek 40W gücüne sahip powerbank

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-27 13:51:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji devi bugün düzenlediği etkinlikte P30 Pro amiral gemisini tanıttığı gibi aynı zamanda etkinliğin dikkat çeken bir diğer ürünü ise, 40 W'lık şarj desteği sunan powerbank sayesinde dizüstü bilgisayarlarınızı dahi şarj edebileceksiniz. Çağımızın en büyük sorunlarından biri elbette ki akıllı cihazların şarjının yetmiyor olmasıdır. Bu durumlar karşısında en büyük kurtarıcı powerbank cihazlar oluyor. Harici şarj cihazı olarak kullanılan powerbankler belirli kapasiteler ile tasarlanmıştır. Huawei'nin yeni ürettiği powerbank tam 40 W gücüne sahip olup normal bir dizüstü bilgisayarı dahi şarj edebilecek kapasiteye sahiptir. Huawei'nin etkinliğinde birçok dikkat çeken ürün oldu. Etkinlikte elbette ki gözler P30 Pro'da olsa bile şirket etkinlikte, akıllı gözlükten kulaklığa varana kadar çeşitli ürünler sunuldu. Göz dolduran cihazlardan biri de Huawei 12000 40W SuperCharge Power Bank oldu. Kullanıcıların beklentilerini üst düzey bir şekilde karşılayacak olan bu powerbank nerede olursanız olun cihazlarınızı şarj etmenize yardımcı olacaktır. 

Huawei P30 ve P30 Pro fiyatları ortaya çıktıHuawei P30 ve P30 Pro fiyatları ortaya çıktı

40 W'lik şarj destekli powerbank

Teknoloji devlerinin arasında yer almayı başaran Huawei'in yeni ürünü 12000 mAh boyutunda kapasiteye sahip 40 W'lik şarj desteği sunan poewerbanklerdir. Akıllı cihazlarınızı kolaylıkla ve hızla şarj etmek istediğinizde siz sınırsız kullanım sunan bu yeni Huawei markalı powerbank, yakın zamanda etkinlikte yerini alıyor. Boyut olarak ve kapasite olarak da oldukça güçlü olan bu powerbankler akıllı cihaz şarj etmenin yanı sıra aynı zamanda dizüstü bilgisayarları da kolaylıkla şarj edecek güce sahiptir. Huawei'nin etkinliğinde en önemli yerde olan Huawei P30 Pro akıllı cihazlar, yeni powerbank ile sadece 30 dakika içerisinde yüzde 70 oranında şarj ediliyor. Oldukça kısa bir süre ve maksimum güç sağlayan bu powerbanklar kullanıcılarını memnun edecek düzeydedir. 

Huawei'nin 12000 mAh boyutundaki yeni 40 W'lık şarj destekli powerbanki sadece 2 saat 14 dakika içerisinde sıfırdan yüze kadar şarj edebiliyor. Tüm bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda 227 gram ağırlığında ve 135.4 mm x 69 mm x 15.5 mm boyutlarında olan powerbank'in bir adet Type-A ve bir adet Type-C giriş sistemlerine de sahip olarak tasarlanmıştır. Type-C girişi aynı zamanda cihazı şarj etmek için kullanılıyor. Huawei, etkinlik sırasında akıllı telefonlar, Macbook, Matebook gibi cihazların yanı sıra Nintendo Switch, bazı akıllı saatler ve buna benzer ürünlerinde bu powerbank sayesinde şarj edebileceğini belirtti.

Oldukça fonksiyonel bir sistem üzerine tasarlanan bu güçlü powerbankler her alanda kullanım sunacaktır. Bu güçlü powerbank beyaz ve mavi renk seçenekleri ile geliyor. Huawei SuperCharge Power Bank cihazın fiyatı ise, 99 Euro şeklinde hazırlanmıştır. Birbirinden farklı ve gelişmiş düzeyde cihazlara ev sahipliği yapan bu etkinlikte sunulan 40 W'lık powerbank birçok akıllı cihazları kolaylık ve hızla şarj etme özelliğine sahiptir. Bu kaliteli cihazın ne zaman satışa sunulacağı hakkında henüz kesin bir bilgi söz konusu değildir. Hayatınızın her alanında işinize yarayacak olan powerbankler şimdi çok daha güçlü ve kaliteli bir şekilde karşımıza çıkıyor. 

 


Huawei P30 Pro'nun Çıkış Tarihi ve Fiyatı AçıklandıHuawei P30 Pro'nun Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı
Huawei CFO'su Apple ürünlerini tercih ediyorHuawei CFO'su Apple ürünlerini tercih ediyor
Huawei, Apple CEO'su Tim Cook'a teşekkür ettiHuawei, Apple CEO'su Tim Cook'a teşekkür etti

PAYLAŞ