Huawei'den Bulut Depolamaya Tam Destek - Haberler - indir.com

Huawei'den Bulut Depolamaya Tam Destek

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-20 10:32:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji Huawei, düzenlemiş olduğu Idea Cloud yarışması ile beraber bulut teknolojisi uygulamalarının gelişimine teşvik edecek hamleler yapıyor. Bildiğiniz üzer bulut teknolojisi halihazırda kullanılan ve gerek mobil gerek bilgisayardan verilerinizi güvenli bir sistem üzerinden yedekleme imkanı sunuyor. Düzenlenen Idea Cloud etkinliği sayesinde bulut teknolojisi doğrultusunda üretilen uygulamaların gelişimine katkıda bulunulması amaçlanıyor. 

Akıllı cihaz üretimi konusunda Çin'in ileri gelen şirketlerinden Huawei tarafından yapılan açıklamaya göre, dünyanın önde gelen Ar-Ge merkezleri arasında bulunan Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi,bulut iletişim kavramı ile ilgili özelindeki projelerin teşvik edilmesi ve aynı zamanda geleceğe aktarılması amacıyla Huawei Idea Cloud yarışmasını hayata geçirdi. Bu sayede gelecek yatırımların önü açılması ile beraber yeni girişimlerinde ortaya çıkması bekleniyor. Konu ile ilgili üniversite öğrencilerinden tutun da profesyonel üreticilere kadar tüm ilgili kişilere açık olan platformu, gelecek yılların bulut yazılım ve uygulamalarının gelişmesine destek olacak ögeler içeriyor. 

Huawei Nova 5'den Yeni TanıtımHuawei Nova 5'den Yeni Tanıtım

Bulut yazılım ve girişimler destekleniyor

Gelişen teknoloji ile beraber yazılım şirketleri kendilerini geliştirmek adına farklı alanlarla ilgili çalışmalar içerisine yer alıyor. Özellikle bulut teknolojisini ön plana çıkaran şirketler bu doğrultuda girişimcileri desteklemek amacıyla çalışmalar yapıyor. Son dönemlerde yaşanan ABD ve Huawei arasında yaşanan kriz sebebiyle Huawei bünyesinde pek parlak süreç olmasa da Huawei çalışmalarına devam etmeye öncelik hareket ediyor. Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen Idea Cloud yarışmasına ilgili kişilerin katılımı sağlandı ve sonucunda gelecek yıllar içinde bir kapı aralanmış oldu. 

Ülkemizde bilişim ve iletişim teknolojilerinin gelişimi adına teşvik etme konusunda öncülük eden yarışma olarak ön plana çıkan Huawei Idea Cloud, genç katılımcılardan tutun da serbest girişimcilere ve hatta sektörde yer alan profesyonel çalışanlara kadar ulaşan geniş bir kitleyi, yenilikçi teknoloji ürünü bulut bilişim fikirleri ve aynı zamanda uygulamalar geliştirmeye yönelik fırsat sunuyor. Yenilikçi düşüncelerin hayata geçirilmesine ön ayak olan bu gelişim gelecek günlerde ülkemizde bilişim teknolojileri ve bulut teknolojileri ile ilgili daha da yeni düşüncelerin ortaya çıkmasına sebep olacak. 

Yarışmada dereceye girecek projeler ödül alacak

Huawei Idea Cloud yarışması ile beraber dereceye girmeyi başaran projeler alanında uzman kişiler tarafından ödüle tabii tutulacak. Yeni girişimlere ev sahipliği yapmak adına birden fazla proje ile başvuru yapmayı mümkün kılan yarışma, sonucunda yarışmaya katılan ve başarılı olan yarışmacılar ödüle tabii tutulacak. Yarışmacılar, sunum içeriklerinin yanı sıra aynı zamanda proje kapsamında hazırlamış oldukları kod ile modüllemeleri de sunabilecekler. 7 Temmuz tarihine kadar başvuru yapılacak olan yarışmanın finaline kalmayı başaran finalistler ise 14 Temmuz tarihinde belli olacak. Yarışmanın finalistleri 15-21 Temmuz tarihinde proje içeriklerini paylaşarak konu ile ilgili bilgi verecekler. Yarışmada başarı elde eden projeler ise 27 Temmuz tarihinde gerçekleşecek ödül töreni ile beraber duyurulacak. Yarışmanın sonucunda birinci olmaya layık görülen proje Huawei P30 Pro, ikinci olan yarışmacı huawei P30, üçüncü olan proje ise Huawei Watch GT ile ödüllendirilecek. 

 


Huawei Yeni Katlanabilir Telefon ÇıkartıyorHuawei Yeni Katlanabilir Telefon Çıkartıyor
Huawei Google Yüzünden Para İadesi Verecek!Huawei Google Yüzünden Para İadesi Verecek!

PAYLAŞ