Huawei’den Apple Watch için kopyalama girişimi - Haberler - indir.com

Huawei’den Apple Watch için kopyalama girişimi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-19 18:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Huawei’nin casusluk ile ilgili skandalları henüz akıllarda yerini korurken yeni bir girişim tüm dünyada Huawei’yi hedef haline getirdi. İşte detaylar. 

Merkel'den İlginç Huawei Açıklaması Geldi 

Huawei Mate 20 Pro için yüz tanıma sisteminde bir ilk!Huawei Mate 20 Pro için yüz tanıma sisteminde bir ilk!

Huawei, Apple’ın akıllı saati Apple Watch için ciddi bir girişimde bulunduğu öğrenildi. Konuyla ilgili yapılan paylaşımlarda kalp atış hızını ölçme fonksiyonu bulunan Apple Watch’taki bu özelliği kopyalamak isteyen Huawei, tedarikçiler üzerinden bu özelliğin bilgilerini almaya çalıştı. Kalp atış hızı sensörünü kopyalamak ve kendi saatlerinde kullanmak isteyen Huawei’nin girişimi kısa süre içerisinde dışarıya sızdırılırken, konuyla ilgili ilk bilgiler The Information’da paylaşıldı.

Büyük tepki çekti!

Öğrenilen bilgilere göre Huawei’nin bu girişimi sadece Apple Watch ile sınırlı kalmadı. Apple Watch dışında MacBook Pro’da kullanılan bağlantı kabloları için de benzer bir şekilde girişimde bulunan Huawei’nin bu tutumu tüm dünyada büyük bir tepki topladı. Haber kaynaklarında Apple çalışanlarının bu durumu onayladığı vurgulanırken, Huawei’nin bu olaylara karşın henüz açıklama yapmamış olması da dikkatlerden kaçmadı. Aynı şekilde Apple cephesinden de henüz bir açıklama gelmedi. 

Huawei'den casus çalışan için radikal karar!


Huawei Mate 20 Lite için Pie betası yayınlandı!Huawei Mate 20 Lite için Pie betası yayınlandı!
Dünyanın En Büyük Üçüncü Yonga Alıcısı Huawei OlduDünyanın En Büyük Üçüncü Yonga Alıcısı Huawei Oldu

PAYLAŞ