Huawei'den, Apple ve Samsung'un Cezasına Şok Gönderme - Haberler - indir.com

Huawei'den, Apple ve Samsung'un Cezasına Şok Gönderme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-31 09:40:00
Editör : Elif Keskin
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasında Apple ve Samsung'un yaptığı güncellemeler ile eski model cihazlarını sistematik olarak yavaşlattığı konuşuluyordu. Öyle ki geçtiğimiz günlerde sizlere duyurduğumuz üzere, bu konuda İtalya Rekabet Kurumu'ndan da ciddi bir atak gelmişti. Kurum, iki şirketin sistematik yavaşlatma stratejisi sonucu Apple'a 10 Milyon Euro ve Samsung'a ise 5 Milyon Euro'luk ceza vermişti. 

Teknoloji dünyasını bir anda çalkalayan bu haber Huawei'nin de gözünden kaçmadı. Son yılların yükselen şirketi Huawei, gözünü rakiplerine dikmiş durumda. Şirketten, Apple ve Samsung'un aldığı cezaya gönderme niteliğinde bir tweet geldi. Huawei'nin kurumsal Twitter hesabı tarafından paylaşılan tweette kullanıcıları asla bir üst modele geçmek için zorlamayacakları ve bu amaçla cihazlarını asla yavaşlatmayacağı belirtildi. Huawei paylaştığı Twitter gönderisinde "BornFastStayFast" ve "NeverSlowDown" hashtaglerini kullanarak resmen Apple ve Samsung'un cezasına gönderme yaptı. 

Huawei Mate 10 İçin Android 9.0 Pie YayınlandıHuawei Mate 10 İçin Android 9.0 Pie Yayınlandı

Huawei Rakiplerine Gönderme Yapmayı Seviyor

Apple ve Samsung ile resmen alay eden Huawei bunu ilk defa yapmıyor. Apple'ın iPhone XS modelini satışa çıkaracağı zaman oluşan uzun kuyrukta Huawei bekleyenlere powerbank dağıtarak teknoloji dünyasına damga vurmuştu. Son dönemin parlayan şirketleri arasında yer alan Huawei, ilginç pazarlama teknikleri ile de ön plana çıkmayı başarıyor. 


Diğer Android amiral gemilerinde olmayan Huawei Mate 20 serisinin 7 özelliğiDiğer Android amiral gemilerinde olmayan Huawei Mate 20 serisinin 7 özelliği
Apple ve Samsung'a Yavaşlayan Telefonlar Yüzünden Para CezasıApple ve Samsung'a Yavaşlayan Telefonlar Yüzünden Para Cezası

Huawei Watch - Zamansız Tasarım Hikayesi


PAYLAŞ