Huawei'den 2018 Akıllı Telefon Pazarında Büyük Başarı - Haberler - indir.com

Huawei'den 2018 Akıllı Telefon Pazarında Büyük Başarı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-19 15:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Android’in yükselen yıldızı Huawei’nin 2018 yılında göstermiş olduğu başarı detayları açıklanmaya başladı. Apple’ın en büyük rakiplerinden birisi olarak nitelendirilen Huawei’nin koymuş olduğu hedefe çok yakın olduğu biliniyor. 2018 yılı içerisinden Huawei akıllı telefon pazarında 200 milyon cihaz sevkiyat rakam hedefi koymuştu. Şimdi ise şirketin bu rakama 25 Aralık ile beraber ulaşacağı ifade ediliyor. 2017 yılı içerisine baktığımızda Huawei’nin 153 milyon adet seviyelerinde bir telefon sevkiyatı gerçekleştirildiği gözüküyor. 2018 yılının hedefine ise çok yakın olan marka 2010 yılından 2017 yılına kadar tam yüzde 51’lik bir büyüme sergilemiş durumda. Şirket özellikle sunmuş olduğu Huawei P20 Pro ailesi ile beraber inanılmaz bir yükselişe geçmiş ve Leica ile yapılan iş birlik ile üçlü kamera sistemi tarafında pazarda en iyi kamera performansı sergileyen model olmuştu.

Huawei 2018 Rekoru Kırmaya Devam Ediyor

Huawei P Smart 2019'un Avrupa Fiyatı AçıklandıHuawei P Smart 2019'un Avrupa Fiyatı Açıklandı

Diğer yandan orta segment modellerine de güncelleme noktasında iyi bir destek sunan marka ARGE tarafında başarılı bir iş gerçekleştirerek büyük bütçeler ile pazarları domine etmeye devam ediyor. Ayrıca Çinli telefon üreticisi Huawei’nin Amerika pazarında yer almamasına rağmen bu derece rakam ve başarılara ulaşması dikkat çekiyor. Üçüncü çeyrek telefon sefkiyatları ile beraber Apple’ın hemen önünde ve Samsung’un hemen arkasında yer alan marka yıl içerisinde toplam 200 milyon sevkiyat rakamı ile dikkatleri çekiyor. Hem Türkiye hem de genel Avrupa pazarında iyi bir konuma yerleşen şirketin 5G tarafında da öncü modellerden birisi olması bekleniyor.

Huawei P Smart 2019'un Avrupa Fiyatı Açıklandı

Amerika ile arasında sorunlar yer alan Huawei’nin ilerleyen dönemlerde bu yükselişini sürdürerek Samsung’un en büyük rakibi olması bekleniyor. Bakalım yeni yıl ile beraber Çinli üretici Huawei’den P30 serisi başta olmak üzere ne gibi yeni akıllı telefon hamleleri olacak göreceğiz.


Huawei Nova 4, Huawei Nova 4, "Bal Kırmızısı" rengi ile karşımıza çıkıyor!
Huawei Nova 4 Basın Görselleri SızdırıldıHuawei Nova 4 Basın Görselleri Sızdırıldı
Huawei P30 Modeli Yepyeni Görseller İle GözüktüHuawei P30 Modeli Yepyeni Görseller İle Gözüktü

PAYLAŞ