Huawei yeni ürünlerini MWC 2020'de tanıtacak! - Haberler - indir.com

Huawei yeni ürünlerini MWC 2020'de tanıtacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-12 19:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji devi Huawei’nin yeni ürünlerini tanıtacağı olan MWC 2020 önümüzdeki günlerde resmi olarak başlayacak. Şimdi ise etkinlik kapsamında ürünlerinin yer alacağı şirketten resmi bir tanıtım görseli yayınlandı ve Huawei’nin yeni teknolojilerini MWC 2020 kapsamında göreceğimiz doğrulanmış oldu. Şirketin tanıtacağı teknolojiler arasında en dikkat çeken model hiç kuşkusuz katlanabilir yeni akıllı telefon modeli olacak diyebiliriz. Son dönemde sadece akıllı telefon tarafında değil teknoloji anlamında yükselişte olan Huawei, geçtiğimiz Ocak ayının başlarında gerçekleştirilen CES 2020 yılında sessiz kalmış ve hiçbir ürün tanıtmamıştı. Bu kapsamda bir ay daha bekleyip MWC 2020 için hazırlanmaya karar verdi.

Huawei’nin MWC 2020’de sunacağı teknolojiler

Huawei telefonları Goog Servisleri'ne alternatif olan 70 ön yüklü uygulamayla gelecek!Huawei telefonları Goog Servisleri'ne alternatif olan 70 ön yüklü uygulamayla gelecek!

Barselona’da gerçekleştirilecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde bir Huawei lansmanı düzenlenecek. Şuana kadar resmi olmayan kaynaklar tarafından çeşitli iddialar ve paylaşımlar gelmişti. Ancak şimdi Çinli şirket tarafından durum doğrulandı ve yapılan açıklamaya göre Huawei, MWC 2020’deki basın lansmanını 23 Şubat tarihinde Türkiye saati ile 16:00’da gerçekleştirecek. Şirketin etkinlik kapsamında neler tanıtacağı henüz bilinmezken, konu hakkında bazı iddialar bulunuyor. Huawei tarafından yayınlanan MWC 2020 tanıtım görseli, şirketin yeni nesil katlanabilir akıllı cihazına işaret ediyor.

Tanıtım görselinde ayrıca giyilebilir cihazlar, dizüstü bilgisayarlar ve LoT cihazları da olarak birçok ürünün ipuçları bulunuyor. Yeni nesil katlanabilir akıllı telefon modelinin ne gibi özelliklere sahip olacağı henüz bilinmiyor. İddialara göre işlemci gücü tarafında Kirin 980 yonga setinin yer alması beklenen bu model tek bir kameraya sahip olacak. Bu kamera hem arka hem de ön kamera olarak kullanılabilecek. 5G desteğinin de yer alması beklenen bu yeni katlanabilir akıllı telefon, tasarım noktasında Galaxy Fold benzeri bir cihaz olması bekleniyor.

Bakalım tanıtım etkinliğinde ne gibi yenilikler gelecek göreceğiz.


Huawei, Oppo, Vivo ve Xiaomi sürpriz bir ortaklığa imza attı!Huawei, Oppo, Vivo ve Xiaomi sürpriz bir ortaklığa imza attı!
Resmi olarak tanıtılan Huawei Y7p özellikleriResmi olarak tanıtılan Huawei Y7p özellikleri

PAYLAŞ