Huawei Yeni Katlanabilir Telefon Çıkartıyor - Haberler - indir.com

Huawei Yeni Katlanabilir Telefon Çıkartıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-18 11:31:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin menşei olan Huawei, rakibi Samsung’un katlanabilir akıllı telefonda karşılaştığı sıkıntı ile karşılaşmamak için yeni çözümler geliştirdi. Peki geliştirdiği çözümler neler?

Katlanabilir akıllı telefonlara yatırım yapmaktan geri durmayan Huawei, pek çok konuda atılım sergiliyor. Huawei, rakibi olan Samsung’un Fold modeli ile yaşadığı olaylar ile karşı karşıya kalmamak için katlama sistemlerinde yeniliklere gidiyor. Mate X katlanabilir akıllı telefona geçen Huawei, rakibi Samsung gibi bir fiyasko ile karşılaşmak istemiyor. Bu anlamda çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizen Çin devinin AR-Ge departmanı, katlanabilir telefonları için bazı yeniliklerin yapıldığı yeni patentler aldıklarını ifade etti.

Huawei EMUI 9 Güncellemesi Yayında!Huawei EMUI 9 Güncellemesi Yayında!

Huawei patent görüntülerinin paylaşılmasına izin verdi

Huawei’nin yeni açılan patent başvurusunda akıllı telefonun, katlandığı zaman kenarları saran bir katman ile çift katlı bir korumaya sahip olarak karşımıza çıkacağını gözler önüne seriyor. LetsGoDigital tarafından paylaşılmasına izin verdiği patent görüntüleri, Çin menşei olan Huawei’nin gelecekteki katlanabilir telefonlarının nasıl çalışacağı hakkında teknoloji severlere net bir şekilde sunmuş oluyor. Aynı Mate X’de olduğu gibi, ihtimal yaklaşmakta olan bu akıllı telefon, Huawei’nin Samsung’a daha uygulanabilir bir çözüm sunduğunu kanıt olarak göstermiş oluyor. Önümüzdeki dönemlerde katlanabilir akıllı telefon pazarında oldukça ciddi bir hareketlilik yaşanacak gibi görünüyor. Peki indir.com okurları olarak katlanabilir cihazlar hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizlerin yapacağı yorumlar bizler için oldukça önemli. Bu sebepten ötürü aşağıda yer alan yorum kısmına, değerli yorumlarınızı bizimle paylaşabilir misiniz?

 

 

 


Huawei Mate 30 Pro, 90Hz Tazeleme Hızıyla GeliyorHuawei Mate 30 Pro, 90Hz Tazeleme Hızıyla Geliyor
Huawei Nova 5'den Yeni TanıtımHuawei Nova 5'den Yeni Tanıtım

PAYLAŞ