Huawei, Yeni Hızlı Şarj Geliştiriyor - Haberler - indir.com

Huawei, Yeni Hızlı Şarj Geliştiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-13 13:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

Ekim ayı ile beraber Çinli telefon üreticisi Huawei tarafından yepyeni amiral gemisi ailesi olan Mate 20 Pro serisi tanıtılmıştı. Bu seri ile beraber tanıtılan bir başka teknoloji ise SuperCharge 2.0 şarj teknolojisi olmuştu. Bu söz konusu teknoloji ile beraber kullanıcıların 40W’lık bir şarj adaptörü sayesinde cihazlarını 30 dakika gibi bir sürede 0’dan yüzde 70 seviyesine şarj edebiliyorlar. Mate 20 Pro modelinde ise 4200 mAh’lik bir batarya olduğu için bu şarj süresi oldukça tatmin edici bir rakam olarak görülüyor. Ancak bu hızlı şarj teknolojisi diğer yandan şarj alet maliyetini arttırdığı için şuan için sadece Mate 20 Pro kullanıcıları için sunuluyor. Bu maliyet ve sürece kullanıcılardan tepki geldiği için Huawei ise ilerleyen dönemler için yeni bir adaptör geliştirmeye karar vermişe benziyor.

Huawei'in Mali İşler Direktörü (CFO) Mıng Vancou serbest bırakıldı

Huawei Enjoy 9 tanıtıldı. Peki özellikleri neler?Huawei Enjoy 9 tanıtıldı. Peki özellikleri neler?

Huawei’den Yeni Hızlı Şarj Adaptörü Geliyor

Huawei bu yeni şarj aleti ile beraber hem üst seviye hem de orta seviye cihazlar için yüksek hızlı şarj imkanı sunacak. Ancak bu hızlı şarj makinesinin Mate 20 Pro cihazında olan modele göre yarı yarıya daha düşük olması bekleniyor. Kaynaktan gelen bilgilere göre geliştirilen bu yeni şarj cihazı Super Charge 2.0 teknolojisinden daha az miktarda yararlanmış olacak. Bu kapsamda 40 W’lık adaptör sayesinde 10V / 4A şarj yerine 20 W’lık bir adaptörle beraber 10V / 2A bir şarj imkanı olmuş olacak. Henüz bir tarih ortaya çıkmasa da Huawei’nin bu yeni şarj cihazını 2019 yılında kullanıcılarına sunması bekleniyor.

Şirketin yeni amiral gemisi serisi olan Huawei P30 ve P30 Pro modellerinin Mart ayı ile beraber tanıtılması beklenirken söz konusu bu hızlı şarj cihazlarının da gelmesi bekleniyor. Bakalım yeni bu hızlı şarj cihazları kullanıcıları memnun edecek mi göreceğiz.


Huawei ve Çin, Apple'a en büyük darbeyi vurmak için hazırlanıyorHuawei ve Çin, Apple'a en büyük darbeyi vurmak için hazırlanıyor
HUAWEI Mate 20 Pro'nun gözünden: Fener ve BalatHUAWEI Mate 20 Pro'nun gözünden: Fener ve Balat
Huawei P Smart 2019 Tanıtılmadan Satışa ÇıktıHuawei P Smart 2019 Tanıtılmadan Satışa Çıktı

PAYLAŞ