Huawei yeni güncellemesini yayınladı - Haberler - indir.com

Huawei yeni güncellemesini yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-30 11:01:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Yakın zamanda Güney Koreli şirket olan Samsung'u tahtından eden Huawei telefonları, üçüncü parti uygulamalar konusunda istenen performansı gösteremiyordu. Çinli firma bu duruma bir son vermek adına yeni bir güncelle yayınladı.

Huawei telefonları üçüncü parti uygulamalar için hazır

33 yaşında olan teknoloji firması tarafından yapılan bir açıklamada 16.85 MB büyüklükte olduğu söylenen bir güncellemenin dağıtıldığı belirtildi. Ayrıca bu yeni yazılımın P20 Lite, P30 Lite, P20 serisi, P30 serisi, Mate 20 serisi, Mate 30 ve P Smart 2019 için dağıtıldığı ifade edildi. 

Huawei işlemci stoğu hakkında açıklama yaptıHuawei işlemci stoğu hakkında açıklama yaptı

Bahsi geçen ilgili telefonların kullanıcıları artık üçüncü parti parti uygulamaların yaşattığı problemler  ile uğraşmayacak. Zira yeni güncelleme sayesinde uygulamaların ön yükleme ve yükleme işlemlerinde meydana gelen hatalar ortadan kaldırıldı.

Ek olarak uygulamaların bildirim göndermemesi konusunda şikayetçi olan kullanıcılara da kulak veren Huawei, P30 modellerini tercih en kullanıcılardan bu güncellemeyi  EMUI 10.1 güncellemesinden önce yüklemesini istedi. Bu güncellemenin “10.0.0.213 (C431E8R2P7patch03)” olarak adlandırıldığı ortaya çıktı.

Buna ek olarak EMUI 10 güncellemesi eşliğinde tazelenen P Smart 2019 ile EMUI 9.1 güncellemesini kullanan P20 Lite ikilisi de gelecek olan güncellemeden mahrum bırakılmadı. Bu bağlamda Huawei'nin kapsamlı bir çalışmaya imza attığı anlaşılıyor. 

Huawei telefonları için hazırlanan güncellemeler, Android adına hazırlanan güncellemeler ile uyumlu olması gerekiyor. Bu şartı iyi bilen Çin ekibi güncelleme yayımlamaya devam edecek.

ABD tarafından uygulanan ambargoya rağmen ayakta kalmaya çalışan Huawei, son zamanlarda günlerde Honor markasına ait olan Play 4e modeli ile meşgul. Huawei'nin alt markası olarak hizmet sağlayan Honor, mobil oyunlara odaklanmaya devam ediyor.



PAYLAŞ