Huawei yeni ekran tedarikçisini yine Çin'de buldu - Haberler - indir.com

Huawei yeni ekran tedarikçisini yine Çin'de buldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-02 15:29:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli akıllı cihaz üreticisi Huawei, gelecek günlerde piyasaya sürmeyi planladığı Honor ve Nova akıllı cep telefonlarında kullanılacak olan ekranları üretmek amacıyla kendi vatanında kurulmuş olan bir şirket ile anlaştı. Bildiğiniz üzere 2019 yılı Huawei için oldukça zorlu geçti. Yaşanan kötü günleri geride bırakan şirketi gelecek yıl daha parlak günler bekliyor gibi gözüküyor. 

Konu ile ilgili elde edilen son bilgilere göre Çinli ekran üreticisi Visionox, bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek olan Honor ve Nova markalı akıllı cep telefonlar için ekran tedariği sağlayacak. Şöyle ki söz konusu bu şirket daha önce, Mi Mix Alpha'da kullanılan kıvrımlı ekranı üretmişti. Buna ek olarak aynı zamanda şirket, Mi Note 10 için de ekran üretimi sağladı. Bu yıl içerisinde Visionox, Huawei şirketinin tedarik zincirinin bir parçası olacak. Elde edilen bu yıl şirkete yakın olan kaynaklar tarafından da doğrulandı. Visionox ekran özelliğine sahip olan ilk akıllı cep telefonun Honor'dan gelmesi bekleniyor.

Huawei AppGallery marketindeki toplam uygulama sayısı kaç?Huawei AppGallery marketindeki toplam uygulama sayısı kaç?

Şirket, ekran örnekleri gönderilecek

Çinli ekran üreticisi Visionox, Şubat ayı içerisinde Huawei'ye test etmek amacıyla akıllı cep telefonu ekranı örnekleri gönderecek. Ekranların seri üretimine ise Mart ayı itibariyle başlanması bekleniyor. Bunun yanı sıra Visionox mevcut üretim kapasitesi ile beraber tüm siparişleri karşılamakta güçlük çekebilir. Şirketin bu yıl içerisinde Huawei şirketine akıllı cep telefonlar için 5 ile 10 milyon ekran tedariği yapacağı belirtiliyor. 

 


İlgili uygulamalar
Satışa sunulan Huawei Nova 6 SE özellikleri ve fiyatıSatışa sunulan Huawei Nova 6 SE özellikleri ve fiyatı
Huawei Mobil Servisleri, Google Play Servisleri ile rekabeti kızıştırıyorHuawei Mobil Servisleri, Google Play Servisleri ile rekabeti kızıştırıyor
Google uygulamaları olmayan Huawei Mate 30 sadece 3 ayda 12 milyon sattıGoogle uygulamaları olmayan Huawei Mate 30 sadece 3 ayda 12 milyon sattı

PAYLAŞ