Huawei Yeni Bir HiCare Hizmeti Sunacak - Haberler - indir.com

Huawei Yeni Bir HiCare Hizmeti Sunacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-17 15:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli telefon üreticisi Huawei cephesinden yeni geliştirilen HiCare uygulaması ile artık kullanıcıların yaşadığı sorunlara pratik bir şekilde çözüm sunulması hedefleniyor. Özellikle yeni alınan bir akıllı telefon oldukça üst seviye özelliklere sahip olsada, bu noktada çeşitli zorluklar ve problemler meydana çıkabiliyor. Özellikle teknolojiye yeni adım atmış ve akıllı telefon kullanımına yeni başlamış bir kullanıcı için büyük problemler çıkabiliyor. Kullanıcıların yaşadığı bu sorunları uzun ve sıkıcı videolar yerine Huawei cephesinden pratik bir çözüm getiriliyor. Huawei bu noktada kullanıcı deneyimini ön planda tutarak yeni bir hizmet sunmaya hazırlanıyor.

Yeni HiCare adlı uygulama hizmeti ile kullanıcılar günlük kullanıcı tavsiyeleri, onarım desteği, sorun giderme ve akıllı tanımlama gibi çeşitli hizmetlerden yararlanabilecekler. Her kullanıcı kolay bir şekilde bu yeni hizmeti indirebilecek ve HiCare uygulamanın şuan için Play Store?da yer aldığını ifade edelim. 2D barkod ile tarama yapılarakta uygulama kolay bir şekilde indirilebilecek. Hizmet klavuzu içerisinde birçok hizmet ve işlevsel deneyimler yer alacak. Hizmet kapsamında yer alan ana başlıklar ise şu şekilde;

  • Akıllı tanıma sistemi
  • Onarım servisi
  • Nasıl yapılır klavuzu
  • Canlı sohbet; HiCare ile Huawei servis ekibinde yer alan iletişim departmanı ile konuşabileceksiniz. Yardım hattı ve canlı sohbet olarak en hızlı bir şekilde müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek mümkün olacak. Aradığınız müşteri temsilcisi eğer müsait değil ise bir mesaj bırakarak daha sonra Huawei cephesinin dönüş yapmasını sağlayabilirsiniz.




PAYLAŞ