Huawei yeni bir akıllı telefon patenti aldı - Haberler - indir.com

Huawei yeni bir akıllı telefon patenti aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-24 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirketi Huawei, yeni ilginç akıllı telefon modelleri için patentler almaya devam ediyor. Şimdi ise şirketin yine ilginç bir patent tasarımı ortaya çıktı. Huawei son olarak selfie kamerası ekran altında yer alacak bir akıllı telefon patenti ile karşımıza gelmişti. Geçtiğimiz hafta ekran altı kamera teknolojisini kullanacak olan ilk marka olduklarını belirten Huawei, şimdi ise yine ilginç bir model ile pazarda dikkatleri üzerine toplaması bekleniyor. LetsGoDigital tarafından bulunan ve görsel hale getirilen sayfadaki patente göre şirket kenarının sadece belli kısımları açıkta kalan modeller üzerinde çalıştığı gözüküyor. Bu açık kalan ve ekran olan kısımlarda sanal butonların yer alacağı ifade ediliyor.

Huawei ilginç bir tasarımla gelebilir

Resmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy 20 Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy 20 Pro özellikleri ve fiyatı

Bu modelde yine selfie kamerası gözükmüyor. Bu kapsamda ise modelin ekran altı kamera ile patentlendiği ifade ediliyor. Şirketin bu noktada 2020’de bir adım atması bir süredir bekleniyordu. Ancak selfie kamerasının ekran altında konumlandığı ilk modelin 2021 yılına da sarkabileceği bekleniyor. Öyle ki şirketin üzerinde ciddi bir ABD baskısı sürmeye devam ediyor. Bu model sağlayacağı yenilikçi ve ilginç tasarımı ile dikkat çekerken, markanın diğer yandan Huawei Mate 40 serisi de bekleniyor. Mate 40 ailesi ise sunacağı performans detayları ile ön plana çıkan bir akıllı telefon olacak.

Mate 40 serisinde 5 nm üretim sürecine sahip yeni Kirin 1000 işlemcileri kullanılacak. Kirin 990’a göre tam yüzde 50 performans hedefleyen Huawei, bu yeni modeli ile sınırları zorlaması bekleniyor.


Huawei 30 Lite'ın tasarımı gün yüzüne çıktıHuawei 30 Lite'ın tasarımı gün yüzüne çıktı
Huawei ve Xiaomi gelecekte UTG teknolojisini kullanabilirHuawei ve Xiaomi gelecekte UTG teknolojisini kullanabilir

PAYLAŞ