Huawei Yeni 5G ile Ultra HD Filmi 3 Saniyede İndiriyor! - Haberler - indir.com

Huawei Yeni 5G ile Ultra HD Filmi 3 Saniyede İndiriyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-06 15:20:03
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Huawei, Mobil Dünya Kongresi'ndeki deneyim alanında üstün iç mekan ile 5G deneyimini yaşatmak için, 5G LampSite Pro ve CPE Pro teknolojilerini denedi.

Huawei, katıldığı Mobil Dünya Kongresi sırasında, 5G terminalleri bulunan bir alanda, %G DIS iç mekan kapsama ağını kurdu ve katılımcılarla birlikte deneyimledi. 4T4R (4 alıcı 4 verici) teknolojisinin kullanıldığı alanda canlı sonuçlar, C bandında 100 MHz bant genişliğinde, 1 Gbps'nin üzerinde bağlantı hızına erişim sağladığı gözüktü.

Sony, MWC İçerisinde 5G Telefonunun Prototipini SergiliyorSony, MWC İçerisinde 5G Telefonunun Prototipini Sergiliyor

Havaalanı, tren istasyonu, stadyum gibi alanlarda yoğun kullanılacak, 5G kullanım sonuçları oldukça memnun edecek Şangay Tren İstasyonu gibi bir çok alanda farklı kullanımlara sunulacak teknoloji hizmeti, operatörler tarafından geniş çapta tanındı.

3 Saniyede Ultra HD Film İndirilebiliyor

Huawei tarafından geliştirilen 5G teknolojisi, ağ kablolarına ihtiyaç duyulmadan kullanıcılara geniş ağ bandının keyfini çıkarmasını sağlıyor. Huawei 5G CPE Pro, 3 saniye içinde 1 GB Ultra HD film indirmek için kullanılabilecek 3,2 GBps'ye kadar hız sunabiliyor!

Huawei, kullanıcılara akıllı ev yaşamının tadını çıkarması için elinden gelen akıllı yazılımları üretirken, Huawei HiLink protokülünü destekleyen akıllı ürünler kolayca ağa eklenebiliyor. Huawei'nin ürettiği 5G teknolojisiyle tüketicilere ev, ofis ve kurumsal alanlarda çeşitli kullanım alanlarında yeni geniş bant deneyimini yaşatacak.

Huawei Dijital İç Mekan Sistemleri Başkanı Ritchie Peng, yeni teknoloji hakkında;

“Huawei olarak operatörlerin 5G ağlarını hızlı ve verimli bir şekilde kurmalarına yardımcı olacak en iyi ürünleri ve çözümleri sunuyoruz. Ticari alanlar için önde gelen 5G iç mekan kapsama ürünü olan Huawei 5G LampSite Pro, Çin'de birçok farklı kullanım senaryosunda konumlandırıldı. Huawei olarak 2019 Mobil Dünya Kongresi (MWC) sırasında, 1 Gbps'den daha yüksek bir oran sağlamak için en yeni 5G CPE Pro terminalini kullandık. Huawei olarak 5G teknolojilerine yatırım yapmaya devam edeceğiz.”


5G yarışına ZTE’den Axon 10 Pro modeli geldi5G yarışına ZTE’den Axon 10 Pro modeli geldi
5G teknolojisi ile hayatımızın farklılaşacağı 5 şey5G teknolojisi ile hayatımızın farklılaşacağı 5 şey
Turkcell, Türkiye'nin İlk 5G Bağlantısını GerçekleştirdiTurkcell, Türkiye'nin İlk 5G Bağlantısını Gerçekleştirdi

PAYLAŞ