Huawei Y9s özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Huawei Y9s özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-11 17:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin bir süredir beklenen yeni orta seviye akıllı telefon modeli Huawei Y9s modeli tanıtıldı. İlk olarak Irak’ta tanıtılan model global çapta da piyasaya girecek ve yaklaşık 240 dolarlık fiyat etiketine sahip durumda. Huawei’nin bu modelinin Temmuz’da Çin’de piyasaya giren Honor 9X Pro’nun global varyantı olarak lanse ediliyor. Huawei Y9s, Honor 9X Pro’ya gücünü veren Kirin 810 işlemcisi değil Kirin 710F işlemcisine sahip durumda. Tasarım noktasında bu yeni model Honor 9X Pro ile oldukça benzer duruyor. Modelde Full HD+ 2340x1080 çözünürlüklü ekran bulunuyor. 6.59 inçlik bu ekran çentiksiz ve LCD bir panele sahip durumda. Model çentiksiz olması ve oldukça ince çerçevelere sahip olması ile amiral gemisi seviyesinde bir tasarım anlayışı sunuyor diyebiliriz.

Huawei Y9s Teknik Özellikleri

Huawei Nova 6 özellikleri ve fiyatı belli olduHuawei Nova 6 özellikleri ve fiyatı belli oldu

Huawei Y9s modelinin donanım tarafına gelecek olursak model 2.2 Ghz çalışma frekansına ve sekiz çekirdekli yapıya sahip durumda. Bu işlemciye 6 GB RAM eşlik ederken, 128 GB dahili depolama desteği ve microSD kart ile artırılabilir özelliği bulunuyor. Modelin ayrıca gece yarısı siyahı ve açık mavi renk seçeneklerinin olduğunu belirtelim. Huawei’nin bu modeli EMUI 9.1 arayüzü ve Android 9 Pie işletim sistemi ile kutu içerisinden çıkacak. Bu noktada tüm Android ve Google servislerinin bu model tarafından sorunsuz olarak desteklendiğini belirtelim.

Cihazın arka kamera tarafına gelecek olursak 48 megapiksel çözünürlüğünde F1.8 diyafram değerli bir ana kamera bulunuyor. Ayrıca hemen yanında ultra geniş açılı 8 megapiksellik sensör yer alırken 2 megapiksel de derinlik sensörü bulunuyor. Ön kamera ise 16 megapiksel olarak geliyor. Cihazın 10W hızlı şarj destekli 4000 mAh’lik bataryaya sahip olduğunu belirtelim. Model 240 dolar fiyat ile satışa çıkacak.


Global pazarda Huawei'yi geçmek isteyen Xiaomi'nin büyük bir sorunu varGlobal pazarda Huawei'yi geçmek isteyen Xiaomi'nin büyük bir sorunu var
Huawei, kaç adet P30 satıldığını açıkladıHuawei, kaç adet P30 satıldığını açıkladı

PAYLAŞ