Huawei Y7 Modeli Resmi Olarak Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Huawei Y7 Modeli Resmi Olarak Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-22 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çift kameralı P10 serisi ile dikkatleri çeken telefon üretici markalarından olan Huawei, giriş ve orta seviye segmentlerde bulunan akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye devam ediyor. Çinli üretici son olarak Y3 2017 adında yeni bir giriş seviyesi özelliklere sahip akıllı telefonunun duyurusunu gerçekleştirmişti. Şimdi ise bu giriş seviyesi akıllı telefon modellerinin arasında şimdi bir yeni model olan Huawei Y7 isimli bir cihaz daha eklendi. Yeni Y7 modelide tıpkı Y3 2017 cihazında olduğu gibi sessizbir şekilde şirketin resmi internet sitesine yerleşerek duyurusu gerçekleştirildi.

Ancak Y3 2017 modeli kutu içerisinden Android 6.0 Marshmallow sistemi ile çıkarken Y7 modeli ise en güncel model olan Android Nougat sistemine sahip bir şekilde geliyor. Yeni Y7 modeli ise bulunduğu giriş segmenti kategorisine göre sunduğu teknik detaylar oldukça sağlam gibi duruyor. Orta segment olarak da nitelendirebileceğimiz bu modelin Avrupa'daki satış fiyatına dair herhangi bir bilgi sızdırılmış değil. Y7'de kullanılan teknik özelliklere bakarsak modelde 1.4 GHz hız ile çalışan Snapdragon'un 435 işlemci modeli bulunuyor. Bu işlemciye ise 16 GB dahili depolama ve 2 GB RAM belleği eşlik ediyor.

12 megapiksel arka kamerası bulunan modelin otomatik odaklama özelliğide bulunuyor. Ön yüzeye baktığımızda ise 8 megapiksel çözünürlüklü bir kameranın olduğunu söyleyebiliriz. Yüz tanıma teknolojisine sahip olan cihazda güzelleştirme modu da bulunuyor. Huawei Y7 modelinde bulunan parmak izi tarayıcısı ise arka kameranın alt bölümünde konumlandırılmış durumda. En önemli özelliklerinden birisi olan pil noktasında 4000 mAh büyüklüğe sahip bir batarya kullanılan bu model 2.5D cam kaplı bir yapı ile geliyor ve piyasaya giriş tarihi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.





PAYLAŞ