Huawei, Y6 Prime 2019 modelli cihazı tanıttı - Haberler - indir.com

Huawei, Y6 Prime 2019 modelli cihazı tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-28 16:36:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei üst teknoloji doğrultusunda geliştirdiği akıllı cihazların yanı sıra aynı zamanda düşük bütçeli akıllı cihaz üretimleriyle de adından söz ettirmeyi bekliyor. Akıllı cihazlarda çok fazla özelliğe gerek duymayan kullanıcılar için uygun fiyatlı Y6 Prime 2019 modelli akıllı cihaz resmi olarak tanıtıldı. Teknolojik gelişmeler doğrultusunda tasarlanan akıllı cihazlar fiyat itibariyle kullanıcının cebini yakacak düzeyde oluyor. Bu sebeple üretici firmalar bütçe dostu akıllı cihazlar üretmek konusunda da çalışmalarını sürdürüyor. Bütçe dostu akıllı cihaz üretimi konusunda oldukça başarılı bir ivmede ilerleyen ve konu ile alakalı popüler markalardan biri olan Huawei, kendi bünyesinin en yeni ve bütçe dostu akıllı cihazı Huawei Y6 Prime 2019'u tanıttı. 

Kullanıcıya yeteri düzeyde imkanlar tanıyacak ve ortalama bir kullanıcının ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılama özelliğine sahip olacak olan Huawei Y6 Prime mütevazi tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak nitelikte bir cihaz olacak. Bu özelliklere karşılık olarak cihaz amiral gemisi tasarımı ile karşımıza çıkacak. Yani cihazın tasarım tarafı oldukça güçlü bir şekilde hazırlanmıştır. 

Huawei Y6'yı tanıttı!Huawei Y6'yı tanıttı!

Huawei Y6 Prime'ın Özellikleri

Çinli teknoloji devi Huawei çeşitli amiral gemisi niteliğinde akıllı cihazlar üreterek kullanıcılara kusursuz bir kullanım sunuyor. Bunun yanı sıra pahalı cihazlar yerine uygun fiyatlı cihazları tercih eden kullanıcıları da unutmayan şirket orta segmentli akıllı cihazlar üreterek de kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. Teknolojik faktörlerin artması ile cihazların elbette ki fiyat dengesi de değişiklik gösteriyor. Bu durum da kullanıcı tarafından pek fazla olumlu karşılanmıyor. Huawei'de bu durumu göz önünde bulundurarak fiyat kalitesini bir arada kullanan akıllı cihaz üretimi yaptı. 

Huawei Y6 Prime 2019, 6.09 inç'lik 1560 x 720 piksel HD+ bir ekran özelliği ile tasarlanmıştır. Tasarım açısında son derece güçlü olan Huawei Y6 Prime 2019, damla çentik tasarımı doğrultusunda üretildi. Damla çentik tasarımı günümüz akıllı cihazlarının en popüler tercihi olarak karşımıza çıkıyor. Bu orta segmentli akıllı cihaz gücünü MediaTek Helio A22'den alıyor. 2GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı özellikleriyle standart bir kullanım açısında performans olarak oldukça güçlü bir kullanım sunuyor. Bu cihazın kamera sistemi ise 13 megapiksel, f/1.8 arka kamera olarak tasarlandı. Buna ek olarak ise 8 megapiksel ön kamera sistemi mevcuttur. Android 9.0 Pie işletim sistemine sahip olan Huawei Y6 Prime 2019 modelli akıllı cihaz 4G, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth, GPS, Glonass, micro USB bağlantı özelliklerine de sahiptir. Bununla beraber aynı zamanda ise, 302 0mAh batarya gücü mevcuttur. 

Özellikle bütçe dostu olması ile kullanıcıları cezbeden Huawei Y6 Prime 2019, kehribar rengi, siyah ve mavi renk seçenekleri ile kullanıcılarına sunulacak. Bu orta segmentli akıllı cihazın fiyatı ise 855 TL olacak. Belirlenen bu fiyata ülkemizde akıllı telefonlara uygulanan vergiler dahil değil. Hem özellik açısından hem tasarım açısından yeteri kadar güçlü olan Huawei markalı akıllı cihaz şimdiden raflarda yerini almayı bekliyor.  


Huawei Y6 Pro 2019 modeli tanıtıldıHuawei Y6 Pro 2019 modeli tanıtıldı

PAYLAŞ