Huawei Watch GT2 Pro özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Huawei Watch GT2 Pro özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-11 21:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Çinli şirket Huawei’nin önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılması beklenen yeni akıllı saat modeli Watch GT2 Pro modelinin çeşitli görüntüleri ve detayları ortaya çıktı. Evan Blass tarafından yayınlanan render görüntülerine göre Watch GT2 Pro’nun nasıl görüneceğine dair daha fazla bilgi sahibi oluyoruz. Çin merkezli Huawei, giyilebilir teknoloji alanında yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Bu noktada geçtiğimiz yıl Watch GT2 akıllı saat modelini tanıtan şirket, şimdi ise daha gelişmiş spor ve fitness özellikleri ile güncellenmiş olan GT2e modelini pazara sunmuştu. Ancak yeni gelişmelere göre GT2 serisinin yeni üyesi olması beklenen GT2 Pro modeline dair çeşitli görüntüler ortaya çıktı.

Sektörün bilinen isimlerinden olan Evan Blass tarafından yayınlanan render görüntüleri, Huawei Watch GT2 Pro’nun nasıl görüneceğine dair detaylı bir bilgi sahibi olmamızı sağlıyor. Serinin diğer üyelerinde olduğu gibi yuvarlak bir kadrana sahip olan bu akıllı saat, kullanıcıların isteğine göre deri yada plastik kayışlar ile özelleştirilebiliyor.

Samsung ve LG, Huawei için ekran paneli üretmeyecekSamsung ve LG, Huawei için ekran paneli üretmeyecek

Huawei Watch GT2 Pro neler sunuyor?

Huawei’nin yakın zamanda tanıtılması beklenen bu yeni akıllı saati Watch GT2 Pro, daha öncesinde çeşitli sızıntılar ile karşımıza çıkmıştı. Bu zamana kadar ortaya çıkan bilgilere göre 454 x 454 çözünürlüğe sahip 1.39 inçlik dairesel OLED bir ekrana sahip olacak bu modelde 14 günlük pil ömrü, Bluetooth 5.1 ve GPS gibi özellikler de bulunacak. Cihazın donanım özellikleri tarafında gelecek olursak, Watch GT2 Pro’nun tıpkı önceki GT2 modelinde olduğu gibi 32 MB RAM ve 4 GB dahili depolama alanı ile 50 metreye kadar su geçirmez özelliğe sahip olacak. Diğer yandan Huawei Watch GT2 Pro, selefi ile aynı özelliklere sahip olsa bile en büyük fark batarya kısmında ortaya çıkıyor. Gelen bilgilere göre 455 mAh’lik bir batarya ile geleceği gözüken cihazın kablosuz şarj desteği de olacak.

WinFuture, bu ayın 10’unda tanıtılması beklenen bu saatin plastik yada deriden yapılmış kayışlar ile 46mm’ye kadar kadran seçeneklerle Almanya’da 280 Euro fiyat etiketinden satışa sunulması bekleniyor. Bakalım bu saat ülkemizde satışta olacak mı henüz bilinmiyor.


Huawei MIUI 11 özellikleri ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldıHuawei MIUI 11 özellikleri ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı
Duyurusu yapılan Huawei MatePad T10 ve MatePad T10s özellikleri ve fiyatıDuyurusu yapılan Huawei MatePad T10 ve MatePad T10s özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ