Huawei Watch GT Türkiye'de satışa çıktı - Haberler - indir.com

Huawei Watch GT Türkiye'de satışa çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-17 13:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Huawei, HUAWEI WATCH GT modelini tanıtmıştı. Huawei'nin yeni giyilebilir cihazları ile tüketicilerin faaliyetlerini takip etmesi ve bilimsel araştırmalara dayanan fitness önerilerini almaları için yeni yöntemlere başvuruyor. 

Huawei Watch GT modeli Türkiye'de satışta!

Huawei Watch GT modeli, yeni özelliklerin yanı sıra benzersiz bir tasarıma sahip. 1,39 inçlik bir ekran bulunduran cihaz, bilgileri net bir şekilde sunmayı başarıyor. Ayrıca saatin gövdesi, paslanmaz çelik ve seramik çerçeveler ile çift taç tasarıma sahip. Kullanıcılara daha uzun kullanım ömrü sunmak için DLC elmas karbon kaplama ile işlenmiş. Ayrıca 10,6mm kasa gövdesi ve çift renkli silikon bant seçenekleri ile uyumlu.

Huawei CES 2019'da MateBook 13 Bilgisayarını DuyurduHuawei CES 2019'da MateBook 13 Bilgisayarını Duyurdu

Ultra uzun pil ömrünün yanı sıra, Huawei Watch G T endüstri lideri konumlandırma özellikleri bulunduruyor. Akıllı saat, hassas konumlandırma için eş zamanlı olarak ana uydu konumlandırma sistemlerinden; GPS, Glonass ve GALILEO sistemlerinden veri alabiliyor. Cihazın izleme algoritması daha sonra çok sayıda farklı sinyali olan alanlarda bile konumlandırma elde etmek için izleme verilerini optimize ediyor.

Konumlandırma kısmında gücüne dayanan Huawei WATCH GT, tüm spot aktivitelerinin performans takibini kolaylaştırıyor. Profesyonel spor organizasyonları ile çalışan şirket, kapalı egzersiz, açık hava koşulları, dağ tırmanışı ve bisiklet gibi sporların takip edilmesini kolaylaştırıyor. Bu akıllı saat fitness koçluğu özelliklerini de destekliyor. Kullanıcılar kalp atış hızlarını bilimsel yöntemler ile analiz ediyor ve kullanıcıların daha önce görmediği kadar güvenli bir şekilde egzersiz yapmalarına olanak sağlıyor.

TruSeen 3.0 kalp atışı hızı izleme teknolojisi, kullanıcının aktif ve istirahat hızını inceleyebiliyor. Yenilikçi PPG optik ve donanım tasarımı ile AI algoritmalarını birleştiren bu çözüm, kullanıcıların gerçek zamanlı olarak kalp atış hızlarını inceliyor. Dinlenme modunda akıllı saat, kullanıcıların dinlenme kalp atış hızını otomatik olarak izliyor ve kayıt ediyor. Huawei Watch GT, uyku sırasında kullanıcının kalp atış hızını izlemek için görünmez ışıklar kullanıyor.

Türkiye'de satışa çıkacak olan bu akıllı saatin fiyat etiketi ise; spor model 1199 Türk Lirası, klasik modeli ise 1399 Türk Lirası olarak belirlendi. Bu fiyat etiketleri ile birlikte kullanıcıların beğenisine sunuldu.


Huawei, Apple kullanan o çalışanını affetmediHuawei, Apple kullanan o çalışanını affetmedi
Yapay zeka desteği alan Huawei Mate 20 Pro neler yapabiliyor?Yapay zeka desteği alan Huawei Mate 20 Pro neler yapabiliyor?
Huawei P Smart 2019 Türkiye Fiyatı Belli OlduHuawei P Smart 2019 Türkiye Fiyatı Belli Oldu

PAYLAŞ