Huawei Watch GT 2 özellikleri - Haberler - indir.com

Huawei Watch GT 2 özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-03 18:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Giyilebilir teknoloji pazarının önemli isimlerinden birisi olan Huawei, ürün yelpazesine yeni modeller eklemeye devam ediyor. Şimdi ise yakın bir zamanda tanıtılması beklenen yeni Huawei Watch GT 2 modeli için bazı görsel ve donanım detayları ortaya çıktı. Çinli teknoloji markası Huawei’nin Watch GT modelinin üzerine gelecek olan yeni Watch GT 2 modeli Rolan Quandt ile beraber ortaya çıkmış gözüküyor. Watch GT modelinin yerini alacak olan bu model benzer bir tasarım çizgisine sahip olarak yuvarlak kadran tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Oldukça şık bir görünüme sahip olan bu model siyah ve gümüş olarak iki farklı gövde rengine sahip durumda. Ancak şirket bu sefer Android Wear OS değil, kendi işletim sistemini yeni Watch GT2 modelinde kullanıyor.

Huawei Watch GT2 Detayları

Overwatch’tan Yepyeni Bir Kostüm!Overwatch’tan Yepyeni Bir Kostüm!

Watch GT2 modeli bir önceki modele göre biraz daha büyük bir ekran ile geliyor. 445 mAh pil boyutuna sahip olan bu saat dahili olarak mikrofon ve hoparlöre sahip durumda. Bu özellikler ile beraber telefon görüşmesi de bu cihazla yapılabilecek. GPS özelliğine de sahip olan bu cihazda Bluetooth’da bulunuyor. Yeni Watch GT2 modelinin LTE versiyonunun olup olmayacağı henüz bilinmezken, saatte optik nabız sensörünün de bulunması bekleniyor.

Huawei’nin yeni Watch GT2 modelinin IFA 2019 kapsamında şirketin yeni amiral gemisi modeli olması beklenen Mate 30 Pro serisi ile beraber resmi olarak tanıtılması bekleniyor.


2020 Overwatch League Normal Sezon Programı Açıklandı2020 Overwatch League Normal Sezon Programı Açıklandı
Akıllı saat olan Smart Watch nedir?Akıllı saat olan Smart Watch nedir?

PAYLAŞ