Huawei Watch Fit indirimli olarak ön sipariş almaya başladı - Haberler - indir.com

Huawei Watch Fit indirimli olarak ön sipariş almaya başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-29 21:00:04
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Huawei'nin yeni akıllı saat modeli olan Huawei Watch Fit, kampanyalı olarak ön satışa sunuldu. Huawei Watch Fit, diğer akıllı saatlerin aksine dikdörtgen dikey ekranı ile dikkat çekiyor.

Huawei Watch Fit, 899 TL

Huawei’in akıllı bileklik ve akıllı saat karışımı yeni cihazı Huawei Watch Fit, Türkiye’de ön satışa sunuldu. Huawei Watch Fit, 899 TL’ye müşteriler ile buluşuyor. Müşteriler 1 TL daha ödeyerek Huawei kablosuz Tripod Selfie Stick cihazına sahip olabiliyor. Ürünü kullandıktan sonra Huawei Online Mağazası’na yorum yazan kullanıcılar, kazanacakları kupon ile Huawei Powerbank’i de yalnızca 1 TL’ye satın alabilecek.

Xiaomi Mi 10T serisi için Türkiye müjdesiXiaomi Mi 10T serisi için Türkiye müjdesi

Huawei Watch Fit, 1.64 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip. Ekranın çözünürlüğü 280x556 piksel. Ekran 2.D kavisli yapıda. Her zaman açık ekran özelliği bulunuyor. Cihaz 3 farklı renk seçeneğini de Türkiye’deki müşterilere sunuyor. Siyah, pembe ve yeşil renk seçeneği ile satışa sunuluyor.

Huawei Watch Fit’te SpO2 ölçüm özelliği yani kandaki oksijen doygunluğunu ölçüm özelliğine de saat içerisinde yer verilmiş. Bu sayede vücudun zindeliğini tespit edebiliyoruz. Spor yaparken ne zaman mola vermeniz gerektiğini de saat yardımı ile kolayca takip edebilirsiniz.

Tıpkı Huawei Watch GT modellerinde olduğu gibi bu saatte de Watch Face Store’dan arayüzler indirerek farklı kombinasyonlar ile kullanabilmek mümkün. 130’dan fazla arayüz seçeneğine yer verilmiş. Ekran büyük olduğu için kıyafetinize göre arayüz seçerek şık görünüm elde edebilirsiniz

Saatin ağırlığı kayış ile birlikte 34 gram ağırlığa sahip. Hafif yapısına rağmen 10 günlük pil ömrü sunuyor. Firma normal kullanımda 10 gün, yoğun kullanımda 7 gün, GPS açık egzersiz yaparken 10 saat kullanım sunduğunu belirtiyor.

Huawei Watch Fit, evde egzersiz yapanlar için de diğer saatlerden farklı olarak animasyonlu eğitim videoları içeriyor. Bu sayede egzersiz videoları arama derdine girmeye gerek kalmıyor. Saatte 44 çeşit farklı egzersiz hareketi bulunuyor. Dikey uzun ekran sayesinde animasyonlar büyük bir şekilde gözüküyor. Huawei Watch Fit, 11 farklı sporu ve 85 özel egzersizi takip edip eş zamanlı ölçüm yapıyor. Dahili GPS’i sayesinde egzersiz rotanızı kayıt altında tutup kendini geliştirmek için öneriler sunuyor.

Firmanın tepe modelinde de kullanılan Huawei TruSeen 4.0 kalp atış sensörüne ve Huawei TruSleep 2.0 uyku izleme teknolojisine yer veriliyor. Ölçümleri yüksek doğrulukla yapıyor. Uyku problemlerinizi tespit edip, daha iyi uyku için öneriler sunan bu akıllı saat ile daha kaliteli uyku çekmenize imkan sağlanıyor. Mobil uygulamadan detaylı rapor alabilmek mümkün.

Huawei Watch Fit, 899 TL’ye ön siparişe açıldı. Huawei Online Mağazası’ndan 4 Ekim 2020 tarihine kadar sipariş veren müşterilere 1 TL farkla Huawei Bluetooth Selfie Stick hediye ediliyor. Alışveriş sonrasında yorum yazanlara Huawei PowerBank’i 1 TL’ye alabileceği indirim kuponu tanımlanacak.



PAYLAŞ