Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-04 19:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

SpO2 izleme özelliğine sahip olan Huawei WATCH FIT Elegant, Türkiye'de de satışa sunuldu. Bu özellik sayesinde söz konusu ürün sağlık takibi deneyimini daha da kaliteli hale getiriyor. 

Kullanıcılar, Huawei markalı akıllı cep telefonlarına basit bir yüzlerini değiştirerek özelleştirebiliyor, 96 farklı spor modunu kullanabilir, hava durumu ve aynı evreleri gibi konularda daha fazla bilgi edinmek mümkün olacak. Giyilebilir teknoloji ürünü olan bu saatler, kandaki oksijen doygunluğu, kişinin genel sağlık durumu ile ilgili önem bir gösterge olarak nitelendirilebilir. Huawei WATCH FIT Elegant, artık tüm gün boyunca SpO2 izleme özelliği sayesinde, kullanıcıların sağlığı hakkında bilimsel veriler sunuyor. Aynı zamanda SpO2 seviyeleri çok düşük miktarlara indiğinde kullanıcıya uyarı veriliyor. Aynı zamanda kullanıcılar, sağlıklarını daha kolay bir şekilde takip edebilir. Bunun için de Huawei Sağlık Uygulaması ile gün boyunca SpO2 seviyelerindeki değişiklikleri kontrol edebiliyorlar.

Huawei uygun fiyatlı katlanabilir bir telefon tanıtabilirHuawei uygun fiyatlı katlanabilir bir telefon tanıtabilir

Verimli ve dikkat çekici fitness kursları her zaman Huawei WATCH FIT Serisi'nin benzersiz bir özelliği olarak nitelendirilir. 96 egzersiz moduna ek olarak, omuzlarda ve boyunda yağ yakma, tonlama ve gerginliği dahi azaltmasının yanı sıra en yaygın fitness çalışmalarını hedeflemek için 12 kolay fitness sınıfı geliştirildi. Zaman veya yer konusunda herhangi bir kısıtlaması olmayan bu kurslar ile kullanıcılar evde veya ofiste kısa sürelerle çalışabilirler. 12 iç mekan antrenman kursuna ek olarak Huawei WATCH FIT Elegant, tüm yeteneklerden koşular için dahi 13 yerleşik koşu kursuna da sahiptir. Akıllı saat kullanıcıları koşu sırasında yerleşik GPS ve çoklu sensörlerin yardımıyla tüm koşuyu analiz edebilir. Çin merkezli bu şirketin akıllı teknolojisi, kullanıcılara antrenman verimliliğini daha da artırmak ve yaralanma durumunun önüne geçmek için gerçek zamanlı koşu rehberliği ve antrenman tavsiyesi veriliyor. Antrenman kursları ve antrenman verilerinin rehberliği ile kullanıcılar, kendi antrenman programlarını formüle etmek ve fitness hedeflerine adım adıma ulaşmak adına iyi bir donanıma sahip olacak. 

Yeni detaylarla hazırlanan Huawei WATCH FIT Elegant, kullanıcıların sadece bir dokunuşla saat arayüzlerini özelleştirmelerine imkan tanıyor. Kullanıcılar yalnızda basit bir dokunuşla arka plan akıllı cep telefonlarından en sevdikleri fotoğraflardan birini kullanabilirler. Standart hava durumu özelliklerine ek olarak aynı zamanda Huawei WATCH FIT Elegant, her gün doğumu ve gün batımı saatleri de gösteriyor. Hilal ve dolunay dahil olmak üzere ayın sekiz evresi de kullanıcıların çevrelerini daha iyi anlamak adına net bir şekilde görüntülenebilir. Tüm yeni ve akıllı özelliklerin yanı sıra Huawei WATCH FIT Elegant, kalp atış hızı ve uyku takibi açıkken bile 10 günlük pil ömrü sunuyor. Cihazın bu özelliklerine ek olarak, Huawei'nin hızlı şarj teknolojisini de destekleyen Huawei WATCH FIT Elegant, sadece beş dakikalık şarj ile tüm gün yetecek bir güce sahip olur. Siyah ve beyaz renklerine sahip olan bu akıllı saat, Huawei Online Mağaza üzerinden, 999 TL önerilen fiyat etiketine sahiptir. 


Huawei'nin aramaları dinlediği iddası ortaya çıktıHuawei'nin aramaları dinlediği iddası ortaya çıktı
Huawei, büyüyen akıllı telefon pazarında ilk 5’in dışında kaldıHuawei, büyüyen akıllı telefon pazarında ilk 5’in dışında kaldı
Huawei Nova 8 Pro 4G resmi olarak tanıtıldıHuawei Nova 8 Pro 4G resmi olarak tanıtıldı

PAYLAŞ