Huawei Watch Fit akıllı saat sızdırıldı - Haberler - indir.com

Huawei Watch Fit akıllı saat sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-11 12:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon pazarındaki popülerliğinin yanı sıra akıllı saat pazarının da en güçlü isimlerinden birisi olan Huawei, sürpriz bir sızıntı ile gündeme geldi. Kısa süre önce şirket yeni Huawei Watch Fit akıllı saat modeli ile ortaya çıktı. Yeni Huawei Watch Fit modeli başlıca tasarım yapısı ile dikkat çekiyor. Alışılmışın dışında bir yapıya sahip olarak gelen bu yeni akıllı saat, kare veya yuvarlak değil bu noktada dikdörtgen yapıda bir gövde ile karşımıza çıkıyor. Sahip olduğu kasa yapısı ile geniş bir arayüz alanına sahip olacak olan bu cihazın farklı gövde ve kayış renk seçeneğine de yer alacak. Gelen sızıntı bilgilerine göre modelde 1.64 inçlik 456x280 piksel AMOLED ekrana sahip olacak. Nabız sensörüne ek olarak, GPS’e ve 10 güne kadar pil ömrüne sahip olacak.

Android yanında iOS cihazlarda da kullanılabilen yeni akıllı saat her alanda aktivite takibi yapabilecek. 119 Euro Avrupa fiyat etiketiyle Eylül ayında lanse edilecek şeklinde ifade ediliyor.

İndirmeye açılan Huawei GameCenter neler sunuyor?İndirmeye açılan Huawei GameCenter neler sunuyor?

Huawei yeni Watch Fit modeli ile pazara giriş yapacak

Bu yeni saat bünyesinde tek bir fiziksel butona sahip olacak. Pazarda oldukça ses getirecek gibi görünen model şimdiden bir hayli merak ediliyor. Huawei yeni Watch Fit akıllı saat modeli ile dikkatleri üzerine toplarken, diğer yandan “Mermaid” kod adına sahip yeni FreeBuds Pro adlı kablosuz kulaklık modelini de aktif olarak geliştirmeye devam ediyor. Evan Blass tarafından sızdırılan söz konusu bu model, henüz tam olarak ne gibi özelliklere sahip olacak ve tasarım noktasında neler sunacak belli olmuş değil. Ancak modelin direkt olarak pazarda yer alan Apple AirPOds Pro karşısına rakip olarak çıkması bekleniyor.

Bazı kaynaklara göre ise kulaklığın “kulak içi” formunda olacağı ve FreeBuds 3’ten çok daha iyi bir gürültü engelleme yapacağını aktarıyor. Modelin yakında çok daha fazla detayının ortaya çıkması beklenirken, şirketin diğer yandan Wtach Fit adlı giyilebilir bir ürün geliştirdiği de belirtiliyor. Bu söz konusu modelin kod adı ise Stia olarak geçiyor. Bakalım ülkemizde bu cihaz satışa çıkacak mı göreceğiz.


Huawei Mate X2 ile Galaxy Note 20'ye rakip olacakHuawei Mate X2 ile Galaxy Note 20'ye rakip olacak
Qualcomm Huawei'ye yonga tedarik etmek istiyorQualcomm Huawei'ye yonga tedarik etmek istiyor

PAYLAŞ