Huawei Watch 3 serisinin Türkiye'de satışa çıkacağı tarih beli oldu - Haberler - indir.com

Huawei Watch 3 serisinin Türkiye'de satışa çıkacağı tarih beli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-24 18:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Huawei Watch 3 serisinde yer alan akıllı saatler, bugün içerisinde gerçekleşen bir lansman eşliğinde tanıtıldı. Bu akıllı saatlerin özellikleri ve çıkış tarihi belli oldu. 

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Huawei, bugün içerisinde düzenlenen basın toplantısı kapsamında kısa bir süre önce globalde duyurulan ürünlerin tanıtımını gerçekleştirdi. Oldukça fazla üründen söz edilen bu toplantı kapsamında HarmonyOS, Watch 3, MatePad11, FreeBuds 4 ve MateView adlı yeni monitör kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bu ürünler arasında özellikle de Huawei Watch 3 serisinde yer alan akıllı saatler dikkatleri üzerine topladı. Hem donanım hem de yazılım konusunda çeşitli geliştirmeler yapan şirket, giyilebilir teknoloji pazarında lider olmak adına oldukça yoğun bir şekilde çalışıyor. 

Huawei Watch 3 yeni sağlık sensörleriyle geliyorHuawei Watch 3 yeni sağlık sensörleriyle geliyor

Huawei Watch 3 serisi özellikleri

Kısa bir süre önce Watch 3 serisinin tanıtımını gerçekleştiren şirket, bu ürünlerdeki pil süresi, zarif tasarımı, akıllı etkileşim ve sağlık yönetimine vuguda bulunuyor. Bunlara ek olarak aynı zamanda safir cam, titanyum gövde ve seramik kaplamada da bu saatte karşımıza çıkıyor. Fakat şirket bu yenilikleri tasarlarken donanımsal gelişmeleri de göz ardı etmiyor. Huawei Watch 3 serisi, 1.43 inç AMOLED bir ekran üzerine kuruludur. Bu saat 60 Hz yüksek tazeleme hızına 326 PPI ve 1000 nits parlaklık oranı ile sunuluyor. Aynı zamanda yeni saatte ekran uçtan uca olduğundan dolayı dönen çerçeve bulunmuyor. Saat, kauçuk, deri ve metal olmak üzere birkaç saat farklı stilde kullanıcılar ile bulunacak. 

Huawei Watch 3 aktivite takibi için kalp atış hızı takibi, Sp02 sensörü ve uyku takibi de içinde yer almak üzere diğer modellerle aynı sensörlerin çoğuna sahiptir. Fakat tüm bunların ek olarak sıcaklık sensörü ve uyku takibi de bu ürünlerde bulunacak. Şirket bu sensörün gün boyunca vücudunuzun sıcaklığını sürekli olarak rakip edeceği belirtildi. eSIM desteği ile birlikte gelen Huawei Watch 3 serisi, herhangi bir cihaza bağlı olmadan da performans sergileyecek. Böylelikle saatten direk olarak sesli arama ve Huawei’nin MeeTime hizmeti ile görüntülü aramalar adına destek verecek. Söz konusu bu saat, normal kullanım içerisinde 5-7 gün arası kullanım ömrü sunarken, ultra pil modu ile 21 güne kadar çıkacak. Aynı zamanda cihaz direk olarak AppGallery’e bağlı olacak ve akıllı cihazlardan bağımsız güncelleme yapabilecek.

Huawei Watch 3 serisi fiyatı

Watch 3 Pro ve Watch 3 şeklinde iki farklı ürün satışa sunan Huawei, bugün itibariyle ürünlerinin pek çoğu satışa çıkmış durumdadır. Maalesef ki şirket, Ağustos ayı içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulacak olan Watch 3 serisi akıllı saatler hakkında fiyat bilgisi vermedi. Huawei Watch 3 serisi hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup yakın zamanda konu ile ilgili daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. Ancak cihaz ile ilgili beklentiler oldukça büyüktür. 


Huawei Watch 3 akıllı saati tanıtıldı: İşte şaşırtıcı fiyatıHuawei Watch 3 akıllı saati tanıtıldı: İşte şaşırtıcı fiyatı

PAYLAŞ