Huawei Watch 3 Pro'nun Türkiye fiyatı belirlendi - Haberler - indir.com

Huawei Watch 3 Pro'nun Türkiye fiyatı belirlendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-06 13:00:12
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Henüz geçtiğimiz Haziran ayında duyurusu gerçekleştirilen HarmonyOS’lu Huawei Watch 3 Pro modelinin Türkiye satış fiyatı belli oldu. Avrupa’daki satış fiyatı 499 euro olan bu yeni akıllı saatin, Türkiye’deki satış fiyatı ise 5699 TL olarak açıklandı. Önümüzdeki günlerde ürünün daha detayları teknik bilgileri belli olacakken, Huawei’nin işletim sistemi olan HarmonyOS ile gelecek olan bu akıllı saat şimdiden beklentileri yükseltmişe benziyor. Huawei Watch 3 Pro’nun sahip olduğu özelliklere gelecek olursak, cihazın tasarım tarafında titanyum gövdeye sahip seramik kaplama ile geldiğini belirtelim. Ekran tarafında safir cam kullanılan Huawei Watch 3 Pro, safir cam sayesinde çizilmelere karşı dayanıklı geliyor.

Huawei Watch 3 Pro Türkiye fiyatı belli oldu

OPPO Watch 2'nin Özellikleri ve Tasarımı Ortaya ÇıktıOPPO Watch 2'nin Özellikleri ve Tasarımı Ortaya Çıktı

Watch 3 Pro, akıllı saat özellikleri aktif olarak 5 güne kadar özel modda ise 21 güne kadar bir pil ömrü sunuyor. Kablosuz ve ters kablosuz şarj desteklerine sahip olan bu yeni saat, 1.43 inç büyüklüğünde AMOLED ekran, 1000 nit parlaklık verebiliyor. Cihaz sürekli olarak vücut ısı takibi yapabilirken, modelin SpO2, uyku takibi ve kalp ritmini ölçme gibi özelliklerin de yer aldığını belirtelim. Otomatik düşme algılama özelliğinin de yer aldığı bu modelin eSIM kart desteği de yer alıyor. Bu özellik Türkiye’de henüz aktif olmasa da, önümüzdeki aylarda bu özelliğin de kullanıma açılması bekleniyor.

Bu özellik sayesinde kullanıcılar akıllı telefonlarına gerek kalmadan akıllı saatlerini diledikleri gibi kullanabilecekler. Çift kanallı GPS özelliği de bulunan saat için daha detaylı özelliklerin önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.


Apple Watch için watchOS 7.6.1 güncellemesi yayındaApple Watch için watchOS 7.6.1 güncellemesi yayında
Samsung Galaxy Watch 4 hakkında yeni detaylarSamsung Galaxy Watch 4 hakkında yeni detaylar

PAYLAŞ