Huawei Watch 3 akıllı saati tanıtıldı: İşte şaşırtıcı fiyatı - Haberler - indir.com

Huawei Watch 3 akıllı saati tanıtıldı: İşte şaşırtıcı fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-03 10:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bir süredir sızıntılarla gündemde olan Huawei Watch 3 bugün düzenlenen etkinlikte kullanıcıların karşısına çıktı.

Huawei yeni akıllı saat modelinde profesyonel sağlık uygulamaları, egzersiz izleme özellikleri ve uzun pil ömrünün yanı sıra, vücut ısısını algılayan yüksek hassasiyetli bir sıcaklık sensörüne yer vermiş. El yıkama ve düşme durumunu algılama gibi yeni özelliklere de sahip olan Huawei Watch 3 serisi sportif aktivitelerini ve sağlık verilerini izlemelerini sağlıyor.

Huawei Watch 3 yeni sağlık sensörleriyle geliyorHuawei Watch 3 yeni sağlık sensörleriyle geliyor

Huawei Watch 3 serisi HarmonyOS 2 işletim sistemine sahip. Cihazla ilgili açıklama yapan Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Operasyon Direktörü Kevin Ho; “Sağlık verileri takibi ve antrenman izleme özellikleri, giyilebilir cihazlarımızın değişmez temel özellikleri arasında yer almaya devam ediyor. Yeni serimizde kullanıcıların sağlık durumlarını daha detaylı ve konforlu bir şekilde kontrol edebilmeleri için farklı özellikler sunuyoruz. HUAWEI WATCH 3 Serisi; vücut ısısı desteği, el yıkama kontrolü ve düşme sensörü ile fark yaratacak” dedi.

Estetik tasarım

Geleneksek tasarımı estetik çizgilerle harmanlayan Huawei Watch 3 serisi oldukça zarif bir tasarıma sahip. Paslanmaz çelik gövdeye, kavisli 3D cam kaplama ve büyük bir ekrana sahip olan Huawei Watch 3 serisi dokunsal 3D geri bildirim özelliğine sahip ilk akıllı saat modeli.

Huawei Watch 3 yeni sağlık sensörleriyle geliyor

Bağımsız bağlantı desteğine de sahip olan Huawei Watch 3, kullanıcılarına akıllı telefonlarında eSIM hizmetini etkinleştirebilme ses ve veri planlarını akıllı telefonları ve akıllı saatleri arasında paylaştırabilme imkanı sunuyor. Bunun yanı sıra Huawei Watch 3 serisi ayrıca kullanıcılarına gelen MeeTime çağrılarını, seçtikleri cihazdaki bildirime dokunarak da yanıtlayabilme imkanı sunuyor. Aynı zamanda kişisel seyahat asistanı olarak da kullanılabilen ve Huawei Watch 3 serisi yenilikçi özellikler sunuyor. Kullanıcılar basit bir bilek hareketiyle taksi konumunu ve uçuş durumlarını görüntüleyebiliyorlar ve akıllı telefonlarını yolculuk süresince elde taşımaktan kurtulabiliyorlar.

Cebinizdeki sağlık asistanı

100’den fazla egzersiz moduna sahip olan Huawei Watch 3, yüksek hassasiyetli vücut ısısı sensörü, düşme algılama ve yardım uyarısı yapan sağlık ve antrenman asistanı olarak da kullanılabilme özelliğine sahip. Kalp atış hızı, SpO2, uyku kalitesi ve basınç özelliklerini kontrol ederek kullanıcılarının genel sağlık durumları hakkında da güncel kalmalarını sağlıyor. Tüm bunlara ek olarak kullanıcılarının veri gizliliğini korumak için kapsamlı bir koruma sağlayan Huawei Watch 3 serisi herhangi bir veri günlüğe kaydedilmeden önce kullanıcıların onayına sunuyor. HTTPS şifrelemesi, verileri güvene alarak kullanıcıların rahatlıkla Huawei’nin sağlık ve antrenman özelliklerini deneyimleyebilmesini sağlıyor.

Uzun batarya ömrü

Uzun pil ömrüyle de dikkatleri çeken Huawei Watch 3 serisi akıllı modda 5 gün, ultra uzun pil ömrü modunda ise 21 günlük kullanım sunuyor. Huawei Watch 3 modeli ise akıllı modda 3 gün ve ultra uzun pil ömrü modunda da 14 gün boyunca kesintisiz kullanım sunuyor.

 


Huawei'den 3nm işlemci hamlesi geliyorHuawei'den 3nm işlemci hamlesi geliyor
HarmonyOS işletim sistemiyle gelecek ilk model Huawei P50'nin tanıtım tarihi açıklandıHarmonyOS işletim sistemiyle gelecek ilk model Huawei P50'nin tanıtım tarihi açıklandı

PAYLAŞ