Huawei uygun fiyatlı katlanabilir bir telefon tanıtabilir - Haberler - indir.com

Huawei uygun fiyatlı katlanabilir bir telefon tanıtabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-21 12:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Yaptırımlara rağmen ürün gamını genişletmeye devam eden Huawei’nin bugüne dek piyasaya sürülen en uygun fiyatlı katlanabilir ekranlı akıllı telefonu üreteceği iddia edildi.

2019 senesinden beri ABD yaptırımlarıyla baş etmeye çalışan Çin merkezli teknoloji devi Huawei katlanabilir ekranlı telefon pazarında oldukça rekabetçi bir politika izlemeye karar vermiş olabilir. Bildiğiniz üzere katlanabilir ekranlı telefon pazarındaki fiyatlar nedeniyle her kullanıcının bu teknolojiye erişim imkanı yok. Bugüne dek tanıtılan telefonlar beş haneli rakamlarla piyasaya sürülüyor. Bu durumu değiştirmeye karar veren Huawei ise iddialara göre bu pazarda bir ilke imza atacak.

Huawei daha güçlü bataryalar üretecekHuawei daha güçlü bataryalar üretecek

Şirket hakkındaki sızıntılara göre Huawei giriş seviyesi akıllı telefonun fiyatına sahip olan katlanabilir ekranlı bir telefon modelini piyasaya sürebilir. Ancak bu iddianın doğruluğu henüz kesin değil.

Huawei ekrana gömülü ön kameraya sahip bir akıllı telefonun patentini aldı

İddianın kaynağına göre Huawei üç farklı katlanabilir ekranlı telefon modeli üzerinde çalışıyor. Bu modellerden birinin Huawei Mate X serisinin yeni üyesi olacağı düşünülürken diğer iki modelin de Mate X modeline göre daha uygun bir fiyatla satışa sunulacağı ve Mate X’in aksine küresel pazarda da kullanıcılarla buluşacağı söyleniyor.

Tabi bu noktada şirketin büyük bir dezavantaja sahip olduğu da yadsınamaz bir gerçek. Çünkü Huawei’nin yeni telefonları Google Servisleri’ne sahip olmadan piyasaya sürülecek. Ancak diğer yandan şirketin AppGallery kısmında yaptığı geliştirmeler bu durumu dengeleyebilir gibi görünüyor.

Şirketin son amiral gemisi katlanabilir telefonu Mate X2, 2.785 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştu. Ancak yeni modellerin fiyat etiketinin ne olacağı henüz bilinmiyor.


Huawei P50 küresel pazarda satışa çıkmayabilirHuawei P50 küresel pazarda satışa çıkmayabilir
Huawei elektrikli aracı Cyrus Smart Selection SF5'i duyurduHuawei elektrikli aracı Cyrus Smart Selection SF5'i duyurdu

PAYLAŞ