Huawei Türkiye'nin Online Mağaza açılış tarihi açıklandı - Haberler - indir.com

Huawei Türkiye'nin Online Mağaza açılış tarihi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-19 16:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Çin'in başarılı şirketlerinden Huawei, kendi ürünlerinin satışını gerçekleştireceği Huawei Online Mağaza'sını 23 Mart tarihinde açıyor. Şirketin bu girişimin aktif hale getirilmesiyle beraber açılışa özel birçok Huawei ürününde kullanıcıları memnun edecek indirimler yapılacak. Huawei, teknolojik ürün satın almayı planlayan müşterilerin fiziksel temasa girmemesi adına online mağazasını kullanıma açacak. Huawei Online Mağazası, 23 Mart tarihinde satışa başlayacak. Kullanıcılar online mağaza üzerinden diledikleri ürünleri çok daha uygun fiyata alabilirler. 

Huawei Online Mağaza açılışına özel birçok ürün oldukça güzel indirimlerle satışa sunulacak. Bunun yanı sıra siteye abone olan kullanıcılara da hediye kuponları dağıtılacak. Bununla beraber online mağaza açılışıyla beraber Huawei P40 Lite ilk kez Türkiye'de satışa sunulacak. Şöyle ki açılışa özel 10000 mAh USB-C powerbank 179 TL yerine 99 TL’ye satılacak.

Huawei P40 Pro, Geekbench testindeHuawei P40 Pro, Geekbench testinde

Hediyeler verilecek

Huawei Online Mağaza’ya üyeliğini yapan ve siteye giriş yapan kullanıcılar, gün içerisinde üç kere hediye çarkını çevirerek 20 ile 140 TL arasında değişen hediye kuponlarını kazanma şansını elde edecekler. Buna ek olarak kullanıcılar Facebook üzerinden paylaşım yaparlarsa, yaptıkları gün başına 2 çevirme hakkı daha elde edecekler. 

Kablosuz kulaklık dahi hediye 

1 TL fark ile kablosuz kulaklık dahi kazanma şansınız olacak. Dünyanın ilk açık tasarımlı aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olan kablosuz kulaklığı HUAWEI FreeBuds 3; Mate 30 Pro, Matebook 13, Matebook D 14 veya MateBook D 15 satın alan kullanıcılar sadece 1 TL fark ile sunuluyor. Huawei Bülteni'ne kayıt olan kullanıcılar bunlarla beraber dizüstü bilgisayar satın almaları halinde yine 1 TL farkla Huawei Mini Hoparlör de alabiliyorlar. Huawei'nin en yeni akıllı cep telefonu P40 Lite veya P30 Lite satın alan kullanıcılar ise yine bir 1 TL farkla Huawei FreeLance sahibi olabilecekler. Ayrıca açılışa özel fiyatı Huawei FreeBuds satın almak şsteyen kullanıcılar, 1 TL farkla Huawei Band 3e'yi de yanında alabilecekler. Huawei Band 3e yine 1 TL farkla P Smart 2019, Y6 S, Y6 2019 ve Y5 2019 telefonların yanında da satın alınabiliyor.

Huawei Online Mağaza’sı 23 Mart tarihinde aktif hale getirilerek satışa başlayacak. Kullanıcıların sağlığını ön planda tutan Çinli şirket bu online mağaza ile beraber satış işlemlerine devam edecek. 


Huawei P40 ailesinin basın fotoğrafı sızdırıldı!Huawei P40 ailesinin basın fotoğrafı sızdırıldı!
Huawei giyilebilir teknoloji pazarında yükseliyor!Huawei giyilebilir teknoloji pazarında yükseliyor!
Huawei P40 Lite Türkiye'de satışa çıkıyor!Huawei P40 Lite Türkiye'de satışa çıkıyor!

PAYLAŞ