Huawei Türkiye’den garanti süresine yönelik açıklama - Haberler - indir.com

Huawei Türkiye’den garanti süresine yönelik açıklama

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-01 18:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünya genelinde yaşanan koronavirüs salgınından ötürü şirketler çeşitli kararlar almaya devam ediyor. Özellikle kullanıcı mağduriyetinin önüne geçmek isteyen markalar önemli adımlar atıyorlar. Bu durum için yaşanan son gelişme ile beraber Huawei Türkiye şirketi de önemli bir karar aldı. Şirketten “garanti uzatma” hamlesi geldi. Çinli teknoloji şirketi Huawei, yurt dışında da koronavirüs salgını sebebiyle yapmak zorunda kaldığı garanti uzatma hamlesini Türkiye’de de gerçekleştirdi. Şirket ürünlerinin garanti sürelerini uzatma kararı aldı ve yapılan resmi açıklama ise şu şekilde yayınlandı. “Garantisi, 15 Mart 2020 – 15 Haziran 2020 tarihleri arasında sona erecek telefon, PC, tablet, saat gibi ürünlerimizin garanti süresini 15 Haziran’a kadar uzattık. Servise giren cihazların dezenfekte edilerek sahibine gönderileceğini hatırlatır, sağlıklı günler dileriz.” 

Huawei garanti süreleri uzatıldı

Huawei'den akıllı şarj modu özelliğiHuawei'den akıllı şarj modu özelliği

Gelen haber birçok kullanıcı için oldukça sevindirici diyebiliriz. Diğer yandan şirketin servise gelecek olan ürünleri dezenfekte ederek teslim etmesi de, salgın dönemindeki önemli hamlelerden birisi diyebiliriz. Bu kapsamda Huawei, geçtiğimiz günlerde “Telefon nasıl temizlenir?“ adlı bir rehber dahi yayınlamıştı. Bu rehbere göre ise koronavirüs salgınına karşılık temizlikte uygulanması gereken adımlar şöyle sıralanıyor:

  • Temizliğe başlamadan önce cihaza bağlı olan bağlantılar ve kabloları çıkartın.
  • Kılıf veya diğer bağlı olan aksesuarları da telefondan çıkartın.
  • Yumuşak ve temiz bir peçete, bez veya pamuk gibi bir ürünle en az yüzde 65 düzey alkole sahip dezenfekte karışımını sıkın.
  • Bastırmadan telefonun her yerini yavaş bir şekilde silerek temizleyebilirsiniz.
  • Telefonu geri kullanmaya başlamadan önce her tarafın tamamen kuruduğundan emin olmanız gerekiyor.

Şuan için ciddi olarak Türkiye’de de etkisini göstermeyi sürdüren koronavirüs salgınına karşılık ürün ve kişisel temizliğinize çok dikkat etmenizi öneriyoruz. Bakalım bu garanti kapsama süreçleri uzatılacak mı göreceğiz.


Huawei Share ile çoklu ekran paylaşımı nasıl yapılır?Huawei Share ile çoklu ekran paylaşımı nasıl yapılır?
Huawei vazgeçti! Google Uygulamaları'nı geri istiyor!Huawei vazgeçti! Google Uygulamaları'nı geri istiyor!

PAYLAŞ