Huawei Türkiye yatırımlarına devam ediyor - Haberler - indir.com

Huawei Türkiye yatırımlarına devam ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-13 09:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Huawei Türkiye İş Ortakları Konferansı geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleşti. Çevrimiçi olarak gerçekleşen yarım günlük etkinlikte şirket yöneticileri Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi‘nde yaklaşık 700 mühendis ve araştırmacının yeni ürünleri üzerinde çalışmalar yaptığını dile getirdi. Firma sözcüleri buradaki kalifiye işgücünü daha da büyük hale getirerek ülkemizdeki bilişim ekosistemine katkı sağlamaya devam edeceğini dile getirdi. 

Huawei Türkiye Genel Müdürü Jing Li iş ortakları ve tedarikçilerine teşekkürlerini ileterek sağlıklı bir işbirliği ekosistemini oluşturmanın öneminin altını çizdi. Katılımcılar ile fikir alışverişinde bulunan şirket, aynı zamanda içerisinde onlardan gelen sorulara da yanıt verdi. 

Huawei çerçevesiz, kablosuz monitör çıkarıyorHuawei çerçevesiz, kablosuz monitör çıkarıyor

Huawei 2020’de yüzde 3,8 büyüme sağladı

Etkinliğin açılış konuşmasında söz alan Huawei Türkiye Genel Müdürü Jing Li, şirketin pandemi sürecinde dahi büyümeye devam ettiğinin bilgisini aktardı. Li'nin paylaşmış olduğu verilere göre Huawei'in 2020 satış geliri 136,7 milyar dolara ulaştı. Bu sayede şirket yıllık anlamda yüzde 3,8 oranında büyüme yaşandı. Aynı zamanda şirket yöneticisi bu büyümeye Türkiye'nin de katkı sağladığını dile getirdi. 

Huawei, Türkiye yatırımlarını sürdürecek

Gelecek yıllarda Türkiye'ye yatırım yapmaya devam edeceğini dile getiren Jing Li, şirket olarak Bilişim Teknolojileri sektörüne katkı sağlamaya devam edeceğini aktardı. Şirketin satın alma stratejisini değerlere dayalı, şeffaf ve veri odaklı olarak tanımlayan Li, iş ortaklarıyla ilişkileri üzerine şunları dile getirdi; "İş ortaklarımızın sağlıklı bir işbirliği ekosistemi oluşturmak için Huawei ile birlikte çalışmaya devam etmesini arzu ediyoruz. Huawei, iş ortaklarının dijital platform ve araçlarla proje yönetimi yeteneklerini geliştirmelerine, operasyonel verimliliklerini artırmalarına ve iş süreçlerini basitleştirmelerine destek olmaya devam edecek. İş ortaklarımızla birlikte yeni iş alanlarını genişletecek ve yeni işbirliği modelleri geliştireceğiz." Konuyla ilgili gelecek günlerde farklı gelişmeler yaşanması halinde sizlere aktaracağız. Konuyla ilgili gelişmeler yaşanması bekleniyor. 


Huawei P50 Pro+ tasarımı ortaya çıktıHuawei P50 Pro+ tasarımı ortaya çıktı
Huawei P50 serisi ve HarmonyOS yakın zamanda geliyorHuawei P50 serisi ve HarmonyOS yakın zamanda geliyor
Huawei'nin 2020 yılı finans tablosu açıklandıHuawei'nin 2020 yılı finans tablosu açıklandı

PAYLAŞ