Huawei tüketici elektroniği listesinde zirveye çıkıyor - Haberler - indir.com

Huawei tüketici elektroniği listesinde zirveye çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-25 14:35:02
Editör : Numan Dargın
Kategori : Teknoloji

Fortune 500 listesinde, Huawei Tüketici Elektroniği 11 sıra birden yükselip 72. sıradan 61. sıraya yerleşti. Geçtiğimiz 2018 yılında, Fortune 500 listesinde 72. sırada yer alan Huawei, bir önceki yıl 2017’de ise 129. sırada yer alıyordu. Bu rakamlara bakıldığında Huawei’nin iki yıl içerisindeki 68 sıralık hızlı yükselişi gözler önüne seriliyor.

Fortune 500 listesinin diğer şirket listelerinden farkı; şirketlerin büyüklüğü, geliri ve karı gibi unsurları da dahil ederek değerlendirmeye tabi tutması. Yıllar içerisinde Fortune 500 listesi şirketler için kendi güçlerini ölçmek, uluslararası arenada ne kadar rekabetçi olabileceklerini görebilmek ve potansiyel rakiplerini analiz etmek açısından en güvenilir başvuru kaynaklarından biri olmayı başardı.

Huawei Hızlı Şarj Teknolojisini DuyurduHuawei Hızlı Şarj Teknolojisini Duyurdu

Huawei Tüketici Elektroniği CEO’su Richard Yu, Fortune 500 listesinde gösterdikleri yükselişi, şirketin 2019 yılı içerisindeki başarının kanıtı olduğunu dile getirdi ve “Müşterilerimize her zaman en güncel teknolojiyi, ArGE’ye yaptığımız büyük yatırımlar ve inovasyon odaklılığımız ile sağlıyoruz.” açıklamasında bulundu.

11 sıralık yükselmeyi Huawei, gelirlerinde elde ettikleri yüzde 22 ve karlarındaki yıllık yüzde 27,5’lik artışlar sayesinde sağladı.


Huawei Mate 8'in Fiyatı Belli Oldu!Huawei Mate 8'in Fiyatı Belli Oldu!
Huawei Kendi İşletim Sistemini YapacakHuawei Kendi İşletim Sistemini Yapacak

Huawei Mobile Wifi Tanıtım Videosu


PAYLAŞ