Huawei telefon tarafında bölünüyor mu? - Haberler - indir.com

Huawei telefon tarafında bölünüyor mu?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-27 13:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon sektöründe önemli bir konumda bulunan Huawei, başarılı modelleri ve satış performansı ile dikkat çekmeye devam ediyor. Şimdi ise Huawei’nin alt markası olarak bilinen Nova ile önemli bir gelişme yaşandı. Huawei’nin şuan için bulunan alt markalarından olan Honor bunuyor. Resmi olarak ülkemizde de olan Honor, daha çok fiyat performans ürünlerine sahip oluyor. Ancak yaşanan yeni gelişmelere göre Huawei şirketinin yeni bir marka oluşturma içerisinde olduğu düşünülüyor. Söz konusu iddialar gerçekleşir ise, Huawei’nin telefonlarda kullandığı Nova ayrıca bir şirket haline gelecek. Bu noktada ise yeni yılda Nova marka kablosuz kulaklık, akıllı saat ve bluetooth hoparlör gibi ürünleri görebiliriz.

Huawei yeni bir marka oluşturuyor

Huawei'nin hakkında açıklama yaptığı Grafen pilin avantajları neler?Huawei'nin hakkında açıklama yaptığı Grafen pilin avantajları neler?

Bu önemli adımın 2020’de atılacağı şirket tarafından ifade edilirken, bu sayede daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Kendi logosuna da sahip olan Nova, akıllı telefon serisindeki modelleri ile fiyat performans noktasında Honor’dan daha etkili olması bekleniyor. Huawei ise kendi adı altında sadece üst seviye amiral gemisi modellere odaklanacak gibi duruyor. Bu yenilikçi hamle ise son kullanıcının işine yarayacak ve her bütçeye uygun Huawei akıllı telefonlara erişmek mümkün olacak.

Huawei şirket Nova adı altında en son 5T modelini dahil etmişti. Bu kapsamda cihazı hatırlayacak olursak, modelde 6.26 inçlik 1080x2340 piksel bir LCD panel bulunuyor. Bu model Kirin 980 işlemcisinden gücünü alırken 8 GB RAM desteğine sahip durumda. Modelin arka yüzeyinde ise dörtlü kamera sistemi bulunurken, bu kameralara bakacak olursak 48 megapiksel F1.8 + 16 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik sensörünü görüyoruz. Ön yüzeyde ise 32 megapiksellik selfie kamerası yer alan cihazda 22.5W hızlı şarj destekli 3750 mAh pil bulunuyor.  


Huawei P30 Lite 2020, Google hizmetleriyle satışa sunulacak!Huawei P30 Lite 2020, Google hizmetleriyle satışa sunulacak!
Beş kameralı Huawei P40 Pro'dan yeni görsel ortaya çıktıBeş kameralı Huawei P40 Pro'dan yeni görsel ortaya çıktı

PAYLAŞ