Huawei, Teknik Destekleri Uygulama Üzerinden Gerçekleştirecek - Haberler - indir.com

Huawei, Teknik Destekleri Uygulama Üzerinden Gerçekleştirecek

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-28 10:02:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Huawei, tüketicilerini tanıyan ve beklentilerini bilen yeni bir hizmet paketi olarak karşımıza Huawei Cares’i sunarak, bir akıllı telefon satın aldıktan sonra iki sene boyunca kullanıcıların en büyük endişelerinin ücretsiz olarak ele alınmasını sağlayacak olan uygulama, kullanıcıların sorunlarına çözüm üretecek.

Müşteri odaklığını sürekli olarak geliştiren Huawei, tüketicilerini tanıyan ve beklentilerini bilen yeni bir hizmet paketi olarak karşımıza Huawei Cares’i sundu. Bir akıllı telefon satın aldıktan sonra iki sene boyunca kullanıcıların en büyük endişelerinin ücretsiz olarak ele alınmasını sağlayacak olan uygulama, kullanıcıların sorunlarına çözüm üretecek. Sizlerin de bildiği üzere Çin menşei Huawei IPSOS araştırma şirketi ile beraber çalışma yürütüyor. Bu çalışma ile de akıllı telefon sahibi kullanıcıların en çok endişe duydukları ya da başlarına gelmesi en muhtemel sorunları belirliyor. 2019 yılı Haziran ayında Orta ile Doğu Avrupa ile İskandinav ülkeleri kapsamında yürüten şirket, 18 ile 55 yaşları arasında bulunun kullanıcılar üzerinde online anket yöntemi gerçekleştirdi.

Huawei Mate 30 Lite Teknik Detayları Ortaya ÇıkıyorHuawei Mate 30 Lite Teknik Detayları Ortaya Çıkıyor

Kullanıcılar en çok ekranlarının çatlamasından endişe duyuyor

Söz konusu araştırmanın şirkete gösterdiği sonuçların kullanıcıların neredeyse tamamı ekran çatlamasın endişesi duyduklarını ve başlarına en sıklıkla durumun bu olduğunu ifade eden Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Orta ve Doğu Avrupa ile İskandinav Ülkeleri Bölgesi Başkanı Wang Yanmin, “Telefonlarının değerli bir kullanım aracı olduğunu düşünüyorlar ve biz de kullanıcılarımıza değer verdiğimiz için, Huawei Cares programını başlattık. Ödüllü yeni telefonlarımızın kullanıcılarının endişelerini azaltmak için ücretsiz servis hizmeti vereceğiz.” dedi.

“Değerli verilerini kaybetmek kullanıcıların yüzde 75’ini üzerken, yüzde 78’i telefonlarını kırmaktan endişe duyuyor.”

Huawei Caps planı ise kullanıcıların en büyük endişesi olan ekran çatlaması, pil ve şarj bağlantısı bozukluğu ile yazılarım hataları olduğunu vurguluyor. Söz konusu alanlarda kazaların olabileceğinin altını çizen Wang, Huawei kullanıcılarının sorunları ile hemen üstesinden gelebilmek adına yanlarında olduklarının altını çizdi. Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Orta ve Doğu Avrupa ile İskandinav Ülkeleri Bölgesi Başkanı Wang Yanmin: “Değerli verilerini kaybetmek kullanıcıların yüzde 75’ini üzerken, yüzde 78’i telefonlarını kırmaktan endişe duyuyor. Tüketiciler, kazalar olduğunda üreticilerin daha çok yanlarında durması gerektiğini belirtiyorlar ve Huawei bu yoruma kesinlikle katılıyor. Bu sebeple, kullanıcıları için böyle büyük bir adım atan ilk şirket olma gururunu taşıyoruz. Umarız diğer şirketler bizi bu konuda da takip ederler.” Peki bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Akıllı telefon kullanıcısı olarak sizin en büyük endişeniz ne?

 

 


Huawei'den 5G Hakkında Önemli AçıklamaHuawei'den 5G Hakkında Önemli Açıklama
Huawei'den Google'a 800 Milyon Zarar TehditiHuawei'den Google'a 800 Milyon Zarar Tehditi

PAYLAŞ