Huawei tarafından şaşırtan “Mate S” hamlesi - Haberler - indir.com

Huawei tarafından şaşırtan “Mate S” hamlesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-23 15:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı cihaz üreticisi Huawei, yaşadığı talihsizliklere rağmen hızla çalışmalarına devam ederek yeni ürünler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. P40 serisinin tanıtılmasıyla beraber Mate 40 serisi gündeme geldi. Fakat Huawei, farklı bir plan daha yapıyor gibi gözüküyor. P40 serisinden sonra 2020 yılında sunulacak olan diğer büyük amiral gemilerinin Mate 40 ambargosu nedeniyle yer alması da beklenen bir durumdu. Fakat bu durum şu an için değişmiş gibi gözüküyor. Çünkü corona virüs salgınının ortay çıkması nedeniyle değişiklik gösteren şartlar ve ABD ambargosu nedeniyle Huawei'den gelecek ay yeni bir Mate S akıllı telefon model gelecek şeklinde belirtildi. 

Bu amiral gemisi nitelikli akıllı cihazın yıl sonuna yakın bir zamanda tanıtılacak Mate 40 serisinden farklı olacağı açıklanıyor ve henüz üst düzey olacağının söylenmesinden sonra cihazın farklı detayları hakkında henüz kesin bilgiler yoktur. Orijinal Huawei Mate S modelini 2015 yılında kullanıma sunan ve o zaman ciddi bir şekilde ses getiren bu teknoloji devi, ta da bu cihzı 2020 donanımları ve tasarımlarıyla güncelleyebilir şeklinde belirtildi. Burada Mate 2020 adı olası gözükürken, bu telefonun gücünü Kirin 990 5G işlemci sisteminden alması bekleniyor. Cihazın kamera kısmında ise P40 Pro'nun temek alınabileceği düşünülüyor. 

Huawei'nin üst yönetiminde değişikliğe gidildiHuawei'nin üst yönetiminde değişikliğe gidildi

Huawei P40 ailesinin Türkiye fiyatları nasıldı?

Huawei Türkiye tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Gümüş, Siyah ve Beyaz renk seçeneklerine sahip P40 Pro ve P40 ile Siyah, Pembe ve Yeşil renk seçeneklerine sahip P40 Lite telefonlar, P40 Pro için 11.999 TL, P40 için 8.499 TL ve P40 lite için 3.199 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatlarıyla tüketicilere sunuluyor. Bu arada P40 Pro ve P40 satın alan tüketiciler, sadece 1 TL farkla FreeBuds 3 kablosuz kulaklık; P40 lite satın alan tüketiciler ise 1 TL farkla FreeLace kablosuz kulaklık sahibi oluyorlar. 


Huawei katlanabilir kaydırmalı ekran patenti aldıHuawei katlanabilir kaydırmalı ekran patenti aldı
Huawei ve ABD arasındaki savaş yeniden alevlendi!Huawei ve ABD arasındaki savaş yeniden alevlendi!
Türkiye'de satışa sunulan Huawei P40 ve P40 Pro fiyatıTürkiye'de satışa sunulan Huawei P40 ve P40 Pro fiyatı

PAYLAŞ