Huawei Talk Band6'nın tanıtım tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Huawei Talk Band6'nın tanıtım tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-29 12:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin yeni akıllı bileklik modeli olacak olan Huawei TalkBand B6 için resmi tarih kısa süre önce ortaya çıktı. Modelin çok yakın zamanda tanıtılması beklenirken şimdi ise özellikleri ortaya çıktı. Telefon görüşme amaçlı Bluetooth kulaklığı bir akıllı bilekliğe çeviren Huawei TalkBand B5 üzerine yolda olan Huawei TalkBand B6 için resmi açıklamaya göre 30 Temmuz tarihinde tanıtım gerçekleşecek. Hala satış fiyatı belli olmayan bu ürün, daha önce ortaya çıkanlara göre B5 modeline göre daha büyük 1.53 inç boyutlu kavisli bir AMOLED ekrana sahip olacak. İşlemci gücü tarafında ise Kirin A1 modelini gördüğümüz bu cihaz, nabız ölçüm yeteneğine de sahip olacak.

Bluetooth 5.1 desteğine sahip olan model açık alanda 150 metre içerisinde telefondan uzakta telefon görüşmesi yapılabilecek. FIRSTBEAT adlı profesyonel bir spor koçuna sahip olduğunu da aktarılan model, diğer yandan sesli bir asistanı da beraberinde getiriyor.

Huawei TalkBand B6 dört renk seçeneğiyle geliyorHuawei TalkBand B6 dört renk seçeneğiyle geliyor

Huawei TalkBand B6 tanıtım tarihi belli oldu

Farklı renk seçenekleri ile gelecek olan bu akıllı bileklik, hazırlanmış olan arayüzlerinde birçok konuda bilgi verebilecek. Ülkemizde satılması beklenmeyen ancak yine de Huawei cephesinden yapılacak olan bir sürpriz ile ülkemiz pazarına da giriş yapma ihtimali bulunuyor. USB-C üzerinden şarj desteği yer alan modelin 2018 yılında sunulan B5 modeli sonrasında yeteneklerini daha da geliştirmiş olması bekleniyor. Bakalım bu model ne gibi özellikler ile gelecek göreceğiz.


Huawei Mate 40 serisinin ekran tedarikçisi belli olduHuawei Mate 40 serisinin ekran tedarikçisi belli oldu
Huawei Maimang 9 tanıtıldı. İşte özellikleriHuawei Maimang 9 tanıtıldı. İşte özellikleri

PAYLAŞ