Huawei Share ile çoklu ekran paylaşımı nasıl yapılır? - Haberler - indir.com

Huawei Share ile çoklu ekran paylaşımı nasıl yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-31 23:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin sahip olduğu yeni Huawei Share servisi ile Çoklu Ekran Paylaşım özelliği de gelmişti. Bu özellik sayesinde dizüstü bilgisayarlar ile Huawei akıllı telefonları dosya paylaşımları haricinde telefonunuzun ekranını bilgisayara yansıtmakta mümkün olacak. Bizde sizlere bu içeriğimizde Huawei Share ile çoklu ekran paylaşımı nasıl yapılır? Bunun cevabını vermeye çalışacağız. Akıllı telefonlar ve bilgisayarlar arasında dosya paylaşımı yapmak için birçok yöntem bulunuyor. Üçüncü parti yazılımların yanı sıra son dönemde, şirketler kendi ekosistemleri için dahili uygulamalar sunmaya başladılar. Ancak yine de telefon ekranınızı bilgisayara yansıtmak ve telefonda yüklü olan uygulamaları bilgisayarda kullanabilmek oldukça işlevsellik kazandırıyor.

Bu noktada ise Huawei, Windows ile Android arasındaki bu engele kendi çözümünü getiriyor. Bilgisayarınız ile Huawei cihazınızı sorunsuz bir şekilde bağlıyor ve Mouse, klavye ve mikrofon gibi donanımları da çevre birimi olarak telefonunuzdan kullanılmasına olanak sağlıyor.

Huawei'den arka kameraya entegre dokunmatik ekran patentiHuawei'den arka kameraya entegre dokunmatik ekran patenti

Huawei çoklu ekran paylaşımı nasıl yapılır?

Çoklu ekran paylaşımı özelliğini kullanabilmek için ilk olarak PC Manager uygulamasını açmanız gerekiyor. Uygulama açıldığında otomatik olarak kapsama alanındaki Huawei akıllı telefonları bluetooth üzerinden tarayacak ve telefonunuza bağlantı onayı gelecektir. Telefona gelen bildirimi onayladıktan sonra ise telefon ekranınız bilgisayara yansıyacaktır. Telefonunuzdaki tüm özellikleri bilgisayarınızdan kontrol edebilecek ve aynı şekilde telefonunuzdaki tüm işlemleri de bilgisayar ekranından görüntüleyebileceksiniz.

Ekran paylaşımı ile neler yapılabilir?

Bu bağlantı ile beraber sürükle bırak yeteneğini de kullanabilirsiniz. Telefonunuzun galerisinde yer alan dosya içeriklerini sürükle bırak yaparak bilgisayarınıza aktarmak mümkün olacaktır. Bilgisayarınızda hazırladığınız bir sunum dosyasına fotoğraf dahil etmek için telefon galerinizdeki görseli direkt bir şekilde sürükle bırak yaparak sunuma dahil edebilirsiniz. Sadece fotoğraf değil video ve dosyalar gibi içerikleri de yine bilgisayara aktarmak mümkün olacaktır. Sürükle bırak yönteminin tam tersine olarak telefonunuza dosya aktarımı yaparken de kullanabilirsiniz.

Telefondaki WhatsApp sohbetine bilgisayardaki bir fotoğrafı sürükle bırak yaparak gönderebilirsiniz. Ayrıca telefonunuzda yer alan bir metni kopyaladıktan sonra bilgisayara yapıştır diyerek bu entegrasyonu da sağlayabilirsiniz. Sadece dosya aktarımları değil telefonda yüklü olan oyunları bilgisayar ekranında da oynamak mümkün olmaktadır. Kontrolleri için ise telefonunuzu kullanabilirsiniz.


Huawei, yeni Arayüzü EMUI 10.1’i tanıttıHuawei, yeni Arayüzü EMUI 10.1’i tanıttı
Huawei'den akıllı şarj modu özelliğiHuawei'den akıllı şarj modu özelliği

PAYLAŞ