Huawei, şarj süresini en aza indiriyor - Haberler - indir.com

Huawei, şarj süresini en aza indiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-16 10:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei, yeni işlere imza atarak akıllı telefon sektöründe adından başarılarıyla söz ettirmeye devam ediyor. 2018 yılında hızlı bir çıkış yakalayan ve neredeyse Samsung'un yerini alabilecek duruma gelen Huawei, hızla çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak şirketin, kullanıcıların büyük problemlerinden biri olan şarj süresi üzerinde birtakım çalışmalar yürüttüğü biliniyordu. Kullanıcılar acil bir ihtiyaçları olduğunda telefonlarını hızlıca şarj etmek isteyebiliyorlar fakat bu her zaman mümkün olmuyor. Huawei, üzerinde çalıştığı teknolojisi 'Super Charge' ile buna çözüm olmaya hazırlanıyor. 'Super Charge' teknolojisi, bu anlamda çağ atlatabilecek özellikler ile gelecek. Uzun zamandır üzerinde çalışılan bu teknolojinin detayları hakkında bilgi edinildi.

'Super Charge' teknolojisi detayları

Android cephesine bakıldığında son zamanlarda adından en çok söz ettiren şirketlerden birisi olan Huawei, yenilikçi çalışmalarını hızla sürdürüyor. Şirketin üzerine çalıştığı bilinen 'Super Charge' teknolojisi hakkındaki detaylar gün yüzüne çıktı. Yeni nesil teknoloji olan 'Super Charge', kullanıcılarını oldukça memnun etmeye hazırlanıyor. Yeni teknolojinin detaylarına bakılırsa, Super Charge'ın 10V/4A çıkışı verdiği görülüyor. Yani, teknolojinin 40W maksimum güç çıkışı vermesi anlamına geliyor. Huaeei P20 ailesine bakıldığında, modellerin 22W hızlı şarj sistemine sahip olduğu görülüyor.

En son teknoloji akıllı telefonlarda pil gücü en üst seviyede tutuluyor. Bu da hızlı şarj sistemine daha çok ihtiyaç duyulmasına neden oluyor. Super Charge, bu anlamda kullanıcılarını çok rahatlatacak. Çünkü 30 dakikalık bir şarj süresi sonunda, cihazının yüzde 90 şarj olmasını sağlıyor. Bu teknoloji Qualcomm Quick Charge 3.0 ve OnePlus Dash Charging ile kıyaslandığında, rakiplerini gerisinde bırakıyor. Teknolojinin ilk olarak Huawei Mate 20 ile piyasaya çıkacağı tahmin ediliyor.





PAYLAŞ