HUAWEI Road Show 2018 başladı! - Haberler - indir.com

HUAWEI Road Show 2018 başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-24 14:01:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Huawei firmasının düzenlediği HUAWEI Road Show 2018 sergisi, 20 Temmuz'da Çeşme'de başlayacak. Bir aydan uzun sürecek bu sergi Cuma günleri ve hafta sonları da devam edecek. Tüketicilerine hayran bırakan cihazları sergileyecek olan firma son dönemlerde çıkardığı telefonlarla gündemimize gelmişti. Teknoloji ve fotoğraf alanında meraklı olan kişilerin özellikle seveceği bu sergi, hem ürünleri sergileyecek hem de ürünleri, kullanıcılarına kullandırabilecek.

HUAWEI Road Show

20 Temmuz'da başlayan bu sergi Cuma günleri ve hafta sonları Çeşme'de ve farklı tatil beldelerinde devam edecek. HUAWEI Road Show 2018'de cihazlarını sergileyecek. Özellikle fotoğraf konusuna ve teknoloji konusuna ilgisi olanların seveceği bu sergi 29 Ağustos'da son bulacak. Kurulacak olan standlarla kullanıcılarına yeni cihazlarını sunacaklar. Kullanıcılar bu cihazları deneyebilecek ve test edebilecekler. Huawei firmasının P20 serisi telefonları P20 Lite, P20 ve P20 Pro dünya çapında oldukça beğenilmişti. Hatta P20 Pro dünya çapında birçok ödüle layık görüldü. Bu telefonların yanı sıra MediaPad T3 tabletlerde sergide yer alacak.

Huawei firmasının karanalıkta fotoğraf çekim yeteneklerini test edebileceğiniz bu sergi Karanlık Oda, aydınlatma ve yansıtma sistemleri ile donatılmış deneyim alanı olan Infinity Alanı, farklı fotoğraflar çekerken kullanıcıları eğlendiriyor. Salıncaklarla donatılmış bir bahçe bulunan sergide portre fotoğrafları çekebilirsiniz. Özellikle fotoğraf konusunda büyük bir titizlikle çalışan Huawei, bu konuda kullanıcılarına oldukça güzel deneyimler sunuyor. Sizde bu sergiye katılmak istiyorsanız Huawei firmasının etkinlik yerlerini takip etmelisiniz. Unutmayın son tarih 29 Ağustos. Tüm etkinlik boyunca firma yarışma yapacak ve hediyeler dağıtacak.

Etkinlik takvimi:

  • Çeşme: 20 - 31 Temmuz
  • Turgutreis: 9 - 14 Ağustos
  • Bodrum: 16 - 29 Ağustos




PAYLAŞ