Huawei P50'nin kamera tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Huawei P50'nin kamera tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-14 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Huawei’nin yaklaşan yeni amiral gemisi akıllı telefonu P50’nin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Huawei Central tarafından yayınlanan yeni görüntülere göre modelin hap şeklinde bir çıkıntı ile ortaya çıkan iki ayrı kamera kurulumuna sahip olacağı açıkça gözüküyor. Geçtiğimiz yılların popüler üreticilerinden olan Huawei, ABD’nin ambargosu ile beraber sektörde zor zamanlar geçirmeye devam ediyor. Ancak bunlara rağmen marka yeni amiral gemisi P50 üzerinde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Markanın bu yeni modelinde neler olacağına dair ise Huawei Central’a bazı görüntüler yayınlandı.

Huawei, popüler olduğu dönemlerde sektöre yön veren isimler arasında yer alıyordu. Şirketin sahip olduğu tasarım dili ve donanım özellikleri ile piyasada trend olmayı başarıyordu. Ancak Huawei’nin şimdi ise yeni amiral gemisi ile büyük kamera kurulumunu daha da büyüteceği ortaya çıktı.

Huawei P50 tasarım ve özellikleriyle görüntülendiHuawei P50 tasarım ve özellikleriyle görüntülendi

Huawei P50’nin kamera kurulumu gözüktü

Huawei Central’da yayınlanan görüntülere göre markanın yeni amiral gemisi, hap şeklinde kamera çıkıntısı üzerinde iki kameraya yer verecek. Üstte olanda üç kamera, ana kamera, ultra geniş ve üçüncü kamera olarak yer alacak. İkinci daire kısmında ise mikrofon deliği kamera ve LED flaş olacağı iddia ediliyor. Bu tasarımın hangi modele ait olduğu tam olarak tespit edilmese de, Huawei P50 Pro’nun bu tasarım ile gelmesi bekleniyor. Modelin tasarımı ise Premium bir havada gelmesi bekleniyor. Cam yapıda olması beklenen arka panel, metal çerçeveler ile şık bir görünüme kazanacak. Modelin ayrıca hem ekran hem de arka panelin kavisli olması bekleniyor.

Donanım tarafında ise P50’de 6.3 inç, P50 Pro’da ise 6.7 inç büyüklüğünde bir ekran göreceğiz. Standart modelin düz, Pro model veya modellerin ise kavisli bir ekrana sahip olması bekleniyor. İşletim sisteminin ise HarmonyOS olarak gelmesi bekleniyor.


Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıHuawei Watch Fit Elegant tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı
Huawei Kirin işlemcili dizüstü bilgisayarların fiyatlarını açıkladıHuawei Kirin işlemcili dizüstü bilgisayarların fiyatlarını açıkladı

PAYLAŞ