Huawei P50 tasarım ve özellikleriyle görüntülendi - Haberler - indir.com

Huawei P50 tasarım ve özellikleriyle görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-05 18:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler bir sızıntı kaynağına göre teknoloji devi Huawei’nin henüz piyasaya sürülmeyen yeni amiral gemisi akıllı telefon P50 modeli için yeni detaylar ortaya çıktı. Söz konusu bu sızıntı, bu yıl içinde Haziran ayı ile beraber çıkması beklenen serinin taban modelinin prototip fotoğraflarını ortaya seriyor. Amiral gemisi segmente sahip olan ve Huawei fanları tarafından beklenen bu modeli tasarım ve teknik özellikleri de sızıntı ile beraber detaylanmış oldu. Digital Chat Station, Huawei P50 serisinin dikkat çekici detaylarını ve prototip fotoğraflarını yayınlamıştı. Paylaşılan detaylar ile tasarım, kamera kurulumu, işletim sistemi ve modelin bazı özellikleri yer alıyordu. Popüler bir konsept yaratıcısı olan HoiNDI tarafından yapılan takip analizi ile P50 serisinin renderleri ortaya çıktı.

Huawei P50 modeline dair detaylar

Huawei 6G uydusunu göndermeye hazırlanıyorHuawei 6G uydusunu göndermeye hazırlanıyor

Huawei P50 hakkındaki daha önceki sızıntılara göre modelde Kirin 9000 yonga seti, güçlü pil kapasitesi, hızlı şarj özellikleri ve 6.3 inçlik büyük bir ekran bulunuyor. Huawei P50 modelinin serideki temel model olması beklenirken, ileri tarihlerde ise Lite bir modelin çıkması da bekleniyor. Henüz bugün ortaya çıkan sızıntılara göre ise modelin önümüzdeki birkaç hafta içinde piyasaya çıkması bekleniyor. Ayrıca sızıntı kaynağı, Huawei’nin kendi geliştirmiş olduğu HarmonyOS ile alakalı da bazı bilgiler bulunuyor. Kaynağa göre HarmonyOS, ABD ambargosu sonrasında Huawei’nin temel odağı haline gelmiş durumda.

Bu yıl ise yeni işletim sisteminin testlerde sona gelinmesi ile beraber çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda çıkması beklenen Huawei P50 serisi modelleri HarmonyOS ile kutudan çıkan ilk cihazlar olacak. P50 modelinin prototip fotoğrafları, modelin merkez delikli selfie kamera tasarımına sahip olacağını gösteriyor. Ayrıca modelde silindirik bir kamera dizilimi de bulunuyor. Bu dizilimde dört kamera göreceğiz ve bununla beraber LED flaş teknolojisi de destek verecek.


Huawei Band 6 Tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıHuawei Band 6 Tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı
Huawei yeni yıla %16 düşüşle başladıHuawei yeni yıla %16 düşüşle başladı

PAYLAŞ