Huawei P50 serisinin kamera özellikleri hakkında yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

Huawei P50 serisinin kamera özellikleri hakkında yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-19 17:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bir süredir sızıntılarla gündeme gelen Huawei P50 ailesinin kamera özellikleri sızdırıldı.

Bir süredir ABD’nin ambargoları nedeniyle zor dönemlerden geçen Huawei, önümüzdeki aylarda yeni amiral gemisi P50 ailesini tanıtacak. Yaşadığı zorluklara rağmen akıllı telefon pazarındaki faaliyetlerini devam ettiren Huawei ile ilgili Webio’da yayımlanan sızıntılar P50 serisinin kamera özelliklerini ortaya çıkardı.

BlackBerry Huawei'ye bir dizi patent sattığını açıkladıBlackBerry Huawei'ye bir dizi patent sattığını açıkladı

Huawei P50 ailesinin kamera tasarımı ve özellikleri sızdırıldı

Telefon modellerinde kamera özelliklerine önem veren şirket P30 Pro ile ilk kez 5x optik, 50x de dijital yakınlaştırma özelliği sunmuş ardından P40 Pro da ise 10x optik, 100x dijital yakınlaştırma sunmuştu. Yeni telefon modellerinde de kamera özelliklerine yoğunlaşan şirketin P50 ailesinin en az bir modelinde 20x optik ve 200x dijital yakınlaştırma özelliği sunulacağı öğrenildi. Webio’da yayımlanan bilgilerde sızıntıların kaynağı açıklanmasa da 200x yakınlaştırma özelliğinin "Binoküler" olarak isimlendirileceğini belirtiliyor. Eğer bu iddialar gerçekse, Huawei P50 serisiyle dünyada bir ilke imza atmış olacak.

Huawei P50 serisi Mart 2021'de tanıtılabilir

P50 ailesine yönelik bir diğer sızıntı da cihazların sahip olacağı ekranla ilgili. Şirketin P50 ailesinin her üyesinde 120 Hz tazeleme hızı sunacağı aktarılıyor. Bu bilgi henüz Huawei tarafından teyit edilmemiş olsa da, bunun pek de sürpriz olmadığını söyleyebiliriz. Hatırlarsanız Huawei daha önce piyasaya sürdüğü Nova 8 modelinde de 120 Hz tazeleme hızına sahip bir ekrana yer vereceği söylenmiş ancak şirket batarya performansından ödün vermemek için Nova 8 modelini 90 Hz tazeleme hızına sahip bir ekranla tanıtmıştı.

 


Huawei MateBook X Pro 2021'in tanıtımı gerçekleştiHuawei MateBook X Pro 2021'in tanıtımı gerçekleşti
Huawei P50'nin yeni tasarım ve özellik detaylarıHuawei P50'nin yeni tasarım ve özellik detayları

PAYLAŞ