Huawei P50 serisinin çıkış tarihi netleşti - Haberler - indir.com

Huawei P50 serisinin çıkış tarihi netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-05 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin gündeme gelmeye devam eden yeni iddialı Huawei P50 serisinin resmi lansman tarihi noktasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Huawei P50 serisi kaynakların son bilgilerine göre resmi olarak 17 Nisan tarihinde tanıtılacak. Henüz bu tarih şirketten resmi olarak açıklanmazken, doğru olduğu iddia ediliyor. Yeni seri daha çok fotoğraf noktasında iddialı geliyor. Öyle ki geçtiğimiz hafta çıkan iddialar doğru ise şirketin yeni modellerinde spesifik olarak P50 Pro ile P50 Pro Plus modellerinde tam 1 inç boyuta sahip bir sensörün yer alması bekleniyor. Sony IMX800 adlı bu sensörün mobil taraftaki dünyanın ilk 1 inç model olacağı belirtiliyor.

1 inç sensör boyutlu telefonlar için mevcut çözümlere oranla oldukça büyük olması bekleniyor. Sensör ne kadar büyük olur ise o kadar fazla ışık alabiliyor. Bu durum ise daha yüksek kaliteli fotoğraflar anlamına geliyor. Büyük sensör ayrıca doğal alan derinliği de sağlıyor. Gelişmiş yapay zeka sistemleri ve 1 inç sensör ile beraber Huawei P50 ailesinin kamera noktasında piyasada zirveye oynaması bekleniyor.

Resmi olarak tanıtılan Huawei P40 4G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei P40 4G özellikleri ve fiyatı

Huawei P50 serisi iddialı geliyor

Geçtiğimiz aylarda modellerdeki telefoto / zoom kameralarında liquid lens teknolojisi kullanacağı ortaya çıkan Huawei’nin bu teknolojisi temel olarak sıvı lens olarak adlandırılıyor. Yeni nesil bu teknoloji ile sabit lenslere göre farklı optik elementleri mekanik parçalar ile hareket ettirmek yerine sıvı içinden elektrik akımları geçirerek şekilde değiştirilmesi sağlanıyor. Zoom ile netleme getiriyor ve bu yeni sistemin daha çok zoom hızı ve netleme noktasında oldukça iyi performans göstereceği ifade ediliyor.

Huawei’nin yeni P50 serisine yönelik bilinen detayların şuan için bunlardan ibaret olduğunu ve ilerleyen günlerde daha fazla bilginin ortaya çıkması ihtimali olduğunu belirtelim.


Huawei kendi programlama dilini geliştirmeye başladıHuawei kendi programlama dilini geliştirmeye başladı
Huawei AppGallery 530 milyon kullanıcıyı aştıHuawei AppGallery 530 milyon kullanıcıyı aştı

PAYLAŞ